Connect with us

EVENIMENT

Dosar penal în Sălaj, pentru comunicare de informaţii false pe Facebook privind coronavirusul

Publicat

facebook

Un dosar penal pentru comunicare de informaţii false a fost deschis, duminică, de polițiștii din Sălaj, după ce pe un cont de pe Facebook a apărut informaţia falsă că în judeţ a fost depistat primul caz de coronavirus.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu, duminică, pentru infracţiunea de comunicare de informaţii false, faptă prevăzută de articolul 404 din Codul penal. În concret, pe o reţea de socializare a apărut un mesaj că în judeţul Sălaj a fost confirmat primul caz de infecţie cu noul virus”, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

Potrivit sursei citate, dosarul va fi declinat pentru a fi instrumentat Biroului Teritorial Sălaj al DIICOT.

Conform datelor oficiale, comunicate de Instituţia Prefectului Sălaj, până duminică nu exista niciun caz confirmat de coronavirus în Sălaj.

La nivel judeţean există 75 de persoane asimptomatice carantinate şi 335 – izolate la domiciliu. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: O biserică dintr-un sat din Alba a fost distrusă într-un incendiu, în noaptea de Înviere. Poliția a deschis dosar penal

Publicat

foto: o biserică dintr un sat din alba a fost distrusă

O biserică dintr-un sat din Alba a fost distrusă în totalitate, într-un incendiu petrecut în noaptea de Înviere. Poliția a deschis dosar penal pentru a stabili cum s-a produs incendiul.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, duminică dimineață, cu privire la faptul că biserica din lemn din localitatea Ghioncani, comuna Întregalde, a ars, în cursul nopții trecute.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. A furat o bancă de lemn în Vinerea Mare în Cluj-Napoca. ”Avem și noi nevoie de ea”

Publicat

banca 1.jpeg

Reprezentanții Cabinetului Veterinar Calvaria din Cluj-Napoca au postat un film video de pe o cameră de supravghere în care este surprins un bărbat care fură o bancă de lemn în Vinerea Mare din fața cabinetului.

”Rugăm domnul care a avut nevoie de banca noastră de Paște, după sărbători și după ce își face treaba cu ea, să o înapoieze că și noi avem nevoie de ea.

Mulțumim!”, spun cei de la cabinetul veterinar.

Clinica respectivă are sediul pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Recomandări de la nutriționiști, de Paște 2024: cum ar trebui să mâncăm, ca să prevenim problemele de sănătate, de sărbători

Publicat

recomandări de la nutriționiști, de paște 2024: cum ar trebui

Recomandări de la nutriționiști de Paște 2024: cum ar trebui să mâncăm, ca să prevenim problemele de sănătate, de sărbători. 

Perioada sărbătorilor pascale face bine psihicului. Dar, pentru a ne bucura pe deplin de ea, trebuie să avem grijă să nu exagerăm cu mâncarea, spune nutriţionistul Adina Rusu.

Un meniu savuros, care împleteşte aromele tradiţionale, nu trebuie, obligatoriu, să ne pună la grea încercare stomacul şi intestinul.

URĂRI DE PAŞTE 2024…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua mondială a râsului. Beneficiile bunei dispoziții pentru organismul uman

Publicat

ziua mondială a râsului. beneficiile bunei dispoziții pentru organismul uman

Ziua mondială a râsului este celebrată, anual, în prima duminică a lunii mai. În 2024, această zi este marcată la 5 mai.

Ziua mondială a râsului se desfăşoară sub deviza „Nu râdem pentru că suntem fericiţi, ci suntem fericiţi pentru că râdem”. Este iniţiativa medicului indian Madan Kataria, fondatorul mişcării ”Laughter Yoga” („Hasyayoga”), adică terapia prin râs. Kataria este şi autorul cărţii „Râzi fără motiv” (”Laugh For No Reason”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe