Connect with us

EVENIMENT

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, filmat când se plimba cu bicicleta în parcul IOR deși accesul în parc este restricționat pentru toată lumea. Reacția primarului

Publicat

Primarul sectorului 3 a fost filmat de trecători când se plimba în pantaloni scurți cu bicicleta prin parcul IOR deși acest lucru este interzis prin ordonanțele militare.

“ Locuiesc lângă parcul IOR, sector 3. Astăzi, eram pe biciclete cu copiii pe lângă parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru că observasem 2 bicicliști chiar în parc. Când ajung în dreptul nostru, îmi dau seama că era primarul sectorului 3 , Robert Negoiță. La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicție de a intra în parc, mi-a răspuns: „verific ca totul să fie în regulă”, stând pe bicicletă în pantalini scurți, cu un coș de picnic și cu iubita alături. Am vorbit preț de câteva minute.După alte întrebări de ce ni se interzice nouă famiilor cu copii intrarea în parc, mi-a răspuns că nu el a închis parcurile și nu el a dat ordonanța militară. De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimbă prin parc încălcând ordonanța militară ? După ce a plecat, am abordat un jandarm care stătea în apropiere și supraveghea accesul în parc. La întrebarea de ce domnului Negoiță îi este permisă plimbarea prin parc, ne-a răspuns că dânsul are declarația pe proprie răspundere și că poliția locală care supraveghează parcul este în subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egală pentru toți?” a scris indignată pe Facebook cea care l-a filmat pe primar.

Robert Negoiță a încercat să explice prezența sa în parc în ciuda interdicției tot printr-o postare pe Facebook

“In administrația locală, nu ai niciodată liber. Dimpotrivă, trebuie să te folosești de fiecare “fereastră” pentru a rezolva și chestiuni pentru care nu ai avut timp. Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și pană la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine, am convocat o sedintă cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare. Desigur, vă țin la curent.
PS: Pentru cei care confundă niște sacoșe cu pâine uscată cu un fel de coșulețe pentru picnic: da, am avut cu mine niște pâine uscată pe care am luat-o tocmai pentru a hrăni păsările din parcul nostru.”

Ambele postări au generat vii dispute si comentarii pe Facebook

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

STUDIU: Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la ACCIDENTE

Publicat

bmw.jpg

Un studiu efectuat arată că mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente. Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele. Cu toate acestea, vehiculele puternice au sisteme de frânare mai avansate și o manevrabilitate mai bună, ceea ce le face mai ușor de condus.

„carVertical, o companie de date auto, a efectuat cercetări pe baza…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Directivă europeană cu obligații pentru producători

Publicat

produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Dreptul la reparare pentru consumatori a fost adoptat de Parlamentul European. Legislația prevede obligații pentru producători, în relația cu clienții.

Parlamentul European a adoptat marți, 23 aprilie, directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile. Acestea încurajează consumatorii să prelungească ciclul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, apartamente și terenuri. A lansat o platformă imobiliară

Publicat

poșta română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, apartamente

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, spații pentru birouri, apartamente și terenuri. Acestea nu au mai fost utilizate de mai mulți ani. Compania a lansat miercuri un portal imobiliar prin intermediul căruia va închiria aceste proprietăți.

„Poşta are cam 2.000 de proprietăţi. Din cele 2.000, 1.000 sunt în circuit poştal, deci nu ne atingem de ele. Restul de 1.000 sunt valorificate spre închiriere.

Din cele 1.000 care sunt deschise spre închiriere,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Accident grav în comuna Sânpaul. Trei bărbați răniți, duși la spital de echipajele SMURD și SAJ

Publicat

accident 1 1 e1714007298381.jpg

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și a Gărzii Aghireșu au intervenit miercuri seară la un grav accident rutier petrecut pe E 81, pe raza localității Șardu, comuna Sânpaul.

La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism și două autoutilitare avariate.

Într-unul dintre vehicule se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, ce prezenta…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe