Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Scandal cu focuri de armă și săbii, în plină stradă, în Chiajna. Doi bărbați au ajuns la spital

Publicat

Doi bărbați de 35 de ani au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-o încăierare în plină stradă, în orașul Chiajna din Ilfov. În timpul scandalului un autoturism a fost vandalizat, iar unii martori susţin că s-au tras focuri de armă.

Potrivit digi24.ro, unul dintre bărbaţii atacaţi este fratele multiplei campioane la culturism Alina Pană. Atacatorii ar fi tras mai multe focuri de armă spre maşina fratelui ei, după care l-au atacat pe acesta şi pe prietenul său cu săbii.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Ilfov, se efectuează cercetări pentru depistarea acestor persoane.

”În această seară, în jurul orelor 19:10, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la izbucnirea unei altercații între mai multe persoane, pe o stradă din orașul Chiajna și ca o persoană este căzută la pământ.
La fața locului s-au deplasat imediat patru echipaje de poliție din Chiajna pentru efectuarea de activități specifice si luarea măsurilor legale.
De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov, precum și un echipaj de jandarmi.
Polițiștii au găsit la locul faptei doi bărbați, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresați fizic și care au fost transportați cu ambulanță la o unitate medicala din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Persoanele bănuite de săvârșirea faptei nu au fost găsite, însă acestea au fost identificate de polițiștii din Chiajna.

Din relatările preliminare ale persoanelor transportate la spital, au reieșit anumite date privind o posibilă folosire de armă. În acest context, precizăm că din verificările specifice desfășurate până în prezent nu au rezultat elemente certe și concludente care să conducă la concluzia că au fost folosite arme.

De asemenea, din activitățile specifice desfășurate de polițiști, s-a stabilit faptul că autoturismul uneia dintre persoanele vătămate prezintă distrugeri la geamurile portierelor din față.

În continuare, polițiști Ilfoveni efectuează activități specifice pentru depistarea acestor persoane, cât și pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept, și în consecință, pentru luarea măsurilor legale care se impun”.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Legătura dintre un cont de Instagram, investiții în criptomonede și hackeri, detaliată într-un proces la Tribunalul Alba

Publicat

legătura dintre un cont de instagram, investiții în criptomonede și

Spargerea unui cont de Instagram a fost cercetată de polițiștii din Alba. Este vorba despre o escrocherie clasică a hackerilor de pe internet, care vânează conturi de pe rețelele sociale. 

Modalitatea prin care aceștia au acționat este descrisă de magistrații Tribunalului Alba, care au dat o soluție în acest caz. Dosarul a fost soluționat în data de 15 aprilie 2024, la solicitarea procurorilor.

Legatura dintre criptomonede și contul de Instagram

Hackerii au acționat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un institut ”fantomă” l-a scos pe primul loc pe Bogdan Pivariu candidat la Primăria Florești. Cine este CIRA

Publicat

bogdan pivariu facebook.jpg

Actualul primar din Florești, Bogdan Pivariu, apare într-un sondaj de opinie realizat în luna martie ca având 71% din preferințele de vot ale locuitorilor celei mai mari comune din România.

Sondajul respectiv are, însă, niște ciudățenii.

Astfel, în clasament apare și Daniel Meze, care însă a anunțat că nu vrea să fie primar, ci viceprimar în cazul în care alegerile locale din 9 iunie vor fi castigate de candidatul USR, Flaviu Udrea, Dinu Criste, care a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Români blocați pe aeroportul din Dubai. Pistele au fost inundate. MAE monitorizează situația acestora

Publicat

români blocați pe aeroportul din dubai. pistele au fost inundate.

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite, informează MAE.

MAE a transmis miercuri că prin intermediul Consulatului General al României la Dubai, are în atenţie şi monitorizează situaţia acestora.

YouTube videoYouTube video


De asemenea, ministerul român precizează că…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

De ce s-a răcit brusc vremea, ce urmează și cât durează. Explicațiile meteorologilor europeni

Publicat

vremea în alba în săptămâna 15 – 21 aprilie 2024:

De ce s-a răcit brusc vremea, ce urmează și cât durează. Explicațiile meteorologilor europeni vin împreună cu o nouă prognoză de vreme rece, care va dura întreaga lună aprilie peste toată Europa. 

Luna aprilie a continuat cu o căldură uimitoare în întreaga Europă, sute de recorduri lunare de temperatură fiind doborâte pe o mare parte a continentului.

Însă, în această săptămână, valul istoric de căldură ajunge la sfârșit cam peste tot în Europa.

În această…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe