Connect with us

EVENIMENT

10 octombrie: ”Adio arme”, proiecție de film la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Publicat

10 octombrie: ”adio arme”, proiecție de film la biblioteca județeană

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va organiza o proiecție de film în data de 10 octombrie 2024. Evenimentul are drept scop promovarea literaturii engleze prin film și punerea în valoare a colecției de carte donată de Ambasada Americii la București.

„Promovăm cartea prin film” este sloganul prin care Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba își propune să pună în valoare colecția de carte donată de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Florin Piersic, îngrijire de top de la cei mai buni medici din România: Doctorul mi-a spus „te-am salvat, puteai să mori”

Publicat

florin piersic 1.jpg

Actorul Florin Piersic a vorbit despre problemele de sănătate din ultimele luni și despre îngrijirea medicală primită în spitalele din România. El i-a nominalizat și le-a mulțumit tuturor medicilor de care a fost îngrijit.

Actorul Florin Piersic a avut un an dificil din punct de vedere al sănătății, dar a reușit să treacă peste momentele grele. O operație la genunchi a început seria unor intervenții chirurgicale complexe pentru actorul învârstă de 88 de ani.


Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: INCENDIU în satul Ighiel din comuna Ighiu. Focul a cuprins o anexă gospodărească

Publicat

foto: incendiu în satul ighiel din comuna ighiu. focul a

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineața în satul Ighiel din comuna Ighiu. Focul a cuprins o anexă gospodărească. 

Potrivit ISU Alba, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, în cooperare cu SVSU Ighiu au fost solicitați să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Ighiel, comuna Ighiu.

La sosirea forțelor de intervenție la locul producerii incendiului acesta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un inspector școlar din Alba, pe lista candidaților la Camera Deputaților. Situația se regăsește și în alte 20 de județe. Lista

Publicat

un inspector școlar din alba, pe lista candidaților la camera

Peste  20 de inspectori școlari se află pe listele PNL sau PSD, pentru alegerile parlamentare din acest an. Unul dintre candidați este din Alba. Inspectoratul Școlar Județean a fost condus în ultimii ani de Cornel Sandu (PNL), care a preluat conducerea de la Marcela Dărămuș (PSD). 

Pentru alegerile parlamentare din acest an, PSD are pe lista de deputați, pe locul patru, pe Delia Gheorghiță. Acesta este inspectorul școlar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Pieton lovit mortal de un TIR, în comuna Gilău

Publicat

accident politie e1728451047275.jpg

Un accident grav a avut loc noaptea trecută la Gilău. Un TIR a lovit un pieton care circula pe partea carosabilă, provocând decesul acestuia.

Un accident tragic a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 4. Un ansamblu de vehicule a lovit un pieton aflat pe partea carosabilă a drumului, provocând moartea acestuia.

„În cursul dimineții de astăzi, 9 octombrie, în jurul orei 04.05, pe DN1 – E60, în comuna Gilău a fost înregistrat un accident de circulație,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe