Connect with us

ACTUALITATE

100 de locuri ”musai de vizitat” în Poarta Transilvaniei. Obiective din Cluj şi din judeţele vecine

Publicat

obiective turistice.jpg

Judeţul Bistriţa-Năsăud, care se promovează turistic sub brandul Poarta Transilvaniei, are, de luni, o hartă interactivă cu 100 de obiective ”musai de vizitat” de către cei care ajung pe aceste meleaguri, dar şi de bistriţeni.

100 de locuri ”musai de vizitat” în Poarta Transilvaniei

Proiectul a fost implementat cu sprijinul voluntarilor Centrului Europe Direct Bistriţa-Năsăud şi al altor parteneri, iar lansarea oficială a hărţii interactive a avut loc, luni după-masă, la Castelul Teleki din localitatea Posmuş, monument istoric reabilitat anul acesta cu fonduri europene.

”Este vorba despre…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

13 accesorii indispensabile într-un barber-shop

Publicat

13 accesorii indispensabile într un barber shop

Ai în plan deschiderea unei frizerii care să integreze și un shop? Sau poate că deja ai deschis-o și ai nevoie de echipamente complete și diferite accesorii necesare pentru obținerea unor tunsori atrăgătoare.

Conceptul de barber-shop este relativ nou în țara noastră, preluat din ce în ce mai multe persoane care vor să aibă propria afacere în tendințe cu vremurile pe care le trăim și dorințele cât mai complexe ale oamenilor. 

Acest concept include acordarea serviciilor de tuns și vopsit păr și barbă, styling, masaj capilar, aplicarea cremelor și loțiunilor…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Amplu proiect de digitalizare a educaţiei, finanțat prin PNRR: 51 de primării din Harghita vor lua parte la acest proiect

Publicat

amplu proiect de digitalizare a educaţiei, finanțat prin pnrr: 51

Un număr de 51 primării din Harghita, din cele 67 existente, se vor alătura Consiliului Judeţean (CJ) în realizarea unui amplu proiect de digitalizare a educaţiei, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că instituţia pe care o conduce are cunoştinţă, de câţiva ani, de agenda de digitalizare a Uniunii Europene şi a făcut demersuri în acest sens, cum ar fi elaborarea unui „Plan de acţiune privind educaţia digitală – DigiEdu2030′ şi constituirea unui grup de lucru la pe această temă, la nivelul instituţiei.


Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

S-a MAJORAT plafonul pentru abonamentele de transport în comun în Cluj-Napoca pentru PENSIONARI

Publicat

1675692288 ctp pensionari.jpg

Ca urmare a majorării punctului de pensie, Primăria Cluj-Napoca a decis majorarea plafonului pentru abonamentele de transport în comun pentru pensionari. Astfel, acesta a crescut de la 2.150 lei la 2.500 lei.

„A fost majorat plafonul pentru abonamentele de transport în comun pentru pensionari. Primăria continuă politica publică de a oferi transport public gratuit seniorilor orașului

Ca urmare a majorării punctului de pensie, în ultima ședință a Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca a fost aprobat proiectul de hotărâre privind Regulamentul de acordare a facilităților la transportul în comun….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Comunicat Dorin Nistor: „Mă opun majorării prețului la apă și canalizare la Sebeș”

Publicat

sebes aerian.jpg

Primarul Dorin Nistor transmite, într-un comunicat, că se opune majorării prețului și a apă și canalizare la Sebeș.

”Propunerea pe care am făcut-o și am susținut-o, atât în Consiliul Local al Municipiului Sebeș, cât și în ședințele  Asociației Intercomunitare de Dezvoltare Alba, a fost de a nu se majora prețul la apă și canal pentru locuitorii Sebeșului. În condițiile în care strategia de tarifare veche a expirat în luna decembrie 2022 (fiind valabilă în perioada 2017-2022), noua legislație propusă de ANRSC duce la o scumpire a apei, dar mai ales a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe