Connect with us

EVENIMENT

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii. În România, a fost marcată pentru prima dată în Ardeal

Publicat

16 aprilie: ziua mondială a vocii. În românia, a fost

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii este sărbătorită în fiecare an la această dată, pentru a evidenția importanța vocii umane în comunicare, în exprimarea emoțiilor și în conexiunea umană.

Această zi își propune să aducă conștientizare asupra sănătății vocale, precum și asupra problemelor și tulburărilor legate de voce.

Ziua Mondială a Vocii este o oportunitate de a sublinia importanța menținerii sănătății vocale și de a promova îngrijirea și protejarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Distrugeri pe cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia, unde se construiește un hotel Mercure. Instituțiile, tăcere deplină

Publicat

distrugeri pe cel mai mare șantier arheologic din alba iulia,

Distrugeri pe cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia, reclamate de arheologi. Este vorba despre șantierul de la fost tipografie Altip, peste care se construiește un hotel. 

Citește mai departe

EVENIMENT

A condus o mașină care avea montate numerele de înmatriculare ale unei remorci. Femeie din Ohaba, cu dosar penal

Publicat

un minor din teiuș a fost prins de polițiști la

O femeie din comuna Ohaba s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă de polițiști, pe raza comunei Ciugud, în timp ce conducea o mașină care avea montate numerele de înmatriculare ale unei remorci. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce pățești dacă nu restitui telefonul mobil găsit și vrei bani pe el. Polițiștii din Alba au prins doi tineri în flagrant

Publicat

ce pățești dacă nu restitui telefonul mobil găsit și vrei

Ce pățești dacă nu restitui telefonul mobil găsit. Polițiștii din Alba au prins doi tineri într-o asemenea situație, care au încercat să ia niște bani de la proprietarul aparatului. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Veste bună. Boc: În 2 august se ridică restricțiile de circulație de pe str. George Barițiu. Traficul revine la normal

Publicat

parcul i. l. caragiale 1.jpeg

Primarul Emil Boc a anunțat că vineri, în 2 august, se ridică restricțiile de circulație de pe strada George Barițiu, astfel că traficul rutier revine la normal, lucrările făcând parte din proiectul de modernizare ale Parcului Caragiale.

Boc a spus, luni, în ședința Consiliului Local Cluj-Napoca, referindu-se la proiectul respectiv, că municipalitatea a prevăzut o sumă de până la 500.000 de euro pentru conservarea vestigiilor arheologie din Parcul Caragiale,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe