Connect with us

EVENIMENT

20 de cetățeni români au ocupat abuziv un hotel din Roma. Vecinii sunt revoltați

Publicat

20 de cetățeni români au ocupat abuziv un hotel din

Este revoltă la Italia, după ce un hotel dezafectat din Roma a fost ocupat abuziv de 20 de români, inclusiv copii mici. Autoritățile au făcut un control în weekend pentru a-i notifica pe cei care locuiesc acolo ilegal că trenuie să părăsească clădirea. „Trimiteți-i de unde au venit”, au reacționat locuitorii din zonă.

11 adulți și opt copii trăiesc în cladirea ocupată abuziv

Locuitorii din cartierul Nuova Ponte di Nona au făcut numeroase sesizări, fiind alarmați din cauza faptului că un grup de români cu copii mici, care locuiesc în condiții nelegale și insalubre, au ocupat un hotel dezafectat, iar autoritățile locale s-au deplasat la fața locului.

În hotelul din Roma ocupat abuziv trăiesc 11 adulți și opt copii cu vârste cuprinse între 10 luni și 12 ani. Toți fac parte din aceeași familie…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Alegeri europarlamentare 2024: Pensionarii, speranța partidelor pentru următorii 5 ani. Ce meserii au candidații propuși pe liste

Publicat

alegeri europarlamentare 2024: pensionarii, speranța partidelor pentru următorii 5 ani.

Alegeri europarlamentare 2024: Majoritatea candidaților propuși de partide pentru alegerile europarlamentare sunt pensionari, arată o analiză realizată de Expert Forum  (EFOR). 

Partidele politice, alianțele electorale și candidații independenți au putut depune candidaturi până la data de 10 aprilie.

Pentru alegerile din 2024 s-au înscris 15 partide/alianțe și 7 candidați independenți, transmite http://expertforum.ro.

Termenul limită pentru anunțarea candidaturilor finale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a deschis noul magazin Dianiss, în Zlatna. Articole vestimentare de calitate pentru toată familia, fabricate în România (P)

Publicat

s a deschis noul magazin dianiss, în zlatna. articole vestimentare de

S-a deschis noul magazin Dianiss în Zlatna. Un magazin de îmbrăcăminte, unde moda se întâlnește cu pasiunea pentru frumos și fiecare piesă spune o poveste unică. Elegant, șic, cu produse de calitate, fabricate în România, atât în atelierul propriu, cât și cu produse ale unor renumite mărci românești. Cu prețuri pentru toate buzunarele.

Tânara stilistă Diana Petric, pasionată de modă și frumos, își continuă povestea începută într-un mic atelier în care a creat și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CORECTAREA digitalizată la Bacalaureat și Evaluarea Națională provoacă NEMULȚUMIRI în rândul elevilor

Publicat

1 surpriza unde se corecteaza in acest an lucrarile de bacalaureat si evaluarea nationala e1642756060978.jpg

Corectarea digitalizată a examenului de Bacalaureat și a Evaluării Naționale reprezintă noua metodă de corectare pentru lucrările elevilor absolvenți. Această metodă a fost deja pusă în practică în cadrul simulărilor care au avut loc în luna martie.

Însă problemele nu au întârziat să apară. La nivel național s-au semnalat diferite nereguli, în principal legate de platforma utilizată cu scopul trimiterii lucrărilor către corectori, scrie
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prelungirea contractului de muncă pentru profesori. Reactualizarea dosarelor la inspectorate se face până în 18 aprilie

Publicat

prelungirea contractului de muncă pentru profesori. reactualizarea dosarelor la inspectorate

Profesorii își pot reactualiza până în 18 aprilie dosarele la inspectoratele școlare, pentru prelungirea contractului de muncă pe perioadă determinată.

Este vorba despre cadrele didactice cu definitivare în învățământ, cel puțin.

Potrivit metodologiei, până în 18 aprilie se face reactualizarea dosarelor personale, la inspectoratele şcolare, a cadrelor didactice care au primit acordul de principiu privind prelungirea duratei contractului individual de muncă pe perioadă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe