Connect with us

ACTUALITATE

200 de polițiști clujeni, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Publicat

politie 3 bun 1.jpg

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj vor intensifica activitățile pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii vor fi prezenți în special în zonele în care se vor crea aglomerări de persoane, măsurile având scopul prevenirii, dar și intervenției prompte în cazul unor eventuale fapte antisociale.

200 de polițiști clujeni, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Potrivit IPJ Cluj, zilnic vor fi prezenți la datorie aproximativ 200 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

CJ Cluj dă 2,8 milioane de lei pentru proiecte pentru tineri, cultură și sport. Cultele religioase primesc 1,5 milioane de lei

Publicat

consiliul judetean.jpg

Consiliul Județean Cluj pune la dispoziție 4,4 milioane de lei, fonduri nerambursabile, pentru proiecte din domeniul tineret, cultură, sport, dar și pentru cultele religioase din județ.

Consiliul Județean (CJ) Cluj a publicat pe site, lasecțiunea Informații publice – Cereri de finanțare nerambursabilă, formularele pentru obținerea fondurilor nerambursabile din bugetul forului administrativ județean pentru anul 2023.

CJ Cluj dă 2,8 milioane de lei pentru proiecte pentru tineret, cultură și sport. Cultele religioase primesc 1,5 milioane de lei

Organizațiile neguvernamentale și entitățile publice din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Adolescenta din municipiul Botoșani, dată dispărută de familie, a fost găsită de polițiști

Publicat

1675850256 fata1.jpg

Elena Străchinaru, fata de 13 ani din Botoșani, căutată de familie, a fost identificată de către polițiști și a fost internată într-un centru de primire a copilului în regim de urgență.

Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu.

Amintim că polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, de 13 ani, din municipiul Botoșani a părăsit în mod voluntar domiciliul, la data de 7 februarie a.c., în jurul orei 21:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un fotbalist ivorian, uluit de ce a găsit în România: „O spun pentru prima oară”

Publicat

un fotbalist ivorian, uluit de ce a găsit în românia:

Youssouf Kamara a vorbit despre perioada petrecută în România.

Fostul fotbalist, trecut pe la FC Argeș, Pandurii Târgu Jiu și CSMS Iași, dezvăluie că a rămas impresionat de ceea ce-a găsit în țara noastră.

„Impresii după șederea în România? O spun pentru prima oară de când am jucat acolo. A fost o experiență grozavă pentru mine. Mi-a plăcut țara, mai ales Piteștiul, mi-a plăcut și mâncarea”, a spus Kamara pentru Gazeta Sporturilor.

„Nu credeam că voi găsi o țară atât de primitoare, o țară care are o anumită istorie în spate. Sper să…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Intervenții pe drumurile din județul Hunedoara, în ultimele 24 de ore

Publicat

intervenții pe drumurile din județul hunedoara, în ultimele 24 de

În ultimele 24 de ore s-au desfășurat mai multe intervenții de deszăpezire pe drumurile județene din județul Hunedoara, a informat miercuri dimineață Consiliul Județean.

Potrivit Consiliului Județean Hunedoara, în data de 7 februarie, intervalul orar 08.00 – 20.00, au continuat intervențiile pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.

Au fost monitorizate comenzile lansate de CJ Hunedoara pentru curățarea unor sector de drum și prevenirea formării de polei.

Totodată, au fost preluate apeluri din partea Poliției, a primăriilor și a cetățenilor care au solicitat intervenția cu material…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe