Connect with us

EVENIMENT

25 de studenți pe șantierul fostei platforme Carbochim, în cadrul unui parteneriat între grupul IULIUS și UAD Cluj-Napoca

Publicat

01 2.jpg

25 de studenți de la Universitatea de Arte și Design (UAD) din Cluj-Napoca au petrecut o zi pe șantierul de pe fosta platformă industrială Carbochim, arătându-și creativitatea și talentul artistic în cadrul unui concurs de pictură și desen, organizat de grupul IULIUS, în parteneriat cu mediul universitar.

„Pânza” pe care s-a pictat a fost una inedită, pentru că artiștii au personalizat căști de protecție pe șantier, tema provocându-i să transpună în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Atenție șoferi: Valea Oltului SE ÎNCHIDE timp de o lună. Circulaţia, oprită pe timpul zilei. Ce spune ministrul Transporturilor

Publicat

atenție șoferi: valea oltului se Închide timp de o lună.

Atenție șoferi: Valea Oltului SE ÎNCHIDE timp de o lună. Circulaţia pe DN 7 – Valea Oltului va fi închisă între 8 iulie şi 9 august, pe perioada zilei, pentru lucrări la autostrada Sibiu – Piteşti, a anunţat, miercuri, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat de 45 de ani, lovit MORTAL de tren la Apahida

Publicat

cale ferata.jpg

Un bărbat de 45 de ani a fost lovit de tren, în comuna Apahida. Bărbatul a murit pe loc.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost lovit de tren, în dreptul localității Câmpenești, comuna Apahida. Un echipaj al ISU Cluj a intervenit la fața locului.

Din păcate, bărbatul nu a putut fi resucitat, fiind declarat decesul.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente în apropierea localității Câmpenești,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Piloți de la Palatul Copiilor Alba Iulia, la etapa a III-a a Campionatului Național de Karting Școlar „Micul Pilot”

Publicat

foto: piloți de la palatul copiilor alba iulia, la etapa

Palatul Copiilor din Alba Iulia a fost reprezentat, în perioada 29-30 iunie, la etapa a-III-a a Campionatului Național de Karting Școlar „Micul Pilot” 2024, desfășurată la Speed Park Bacău. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Au fost publicate notele și mediile elevilor, la examen. Cum se depun contestații

Publicat

rezultate evaluare naȚionalĂ 2024: au fost publicate notele și mediile

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Au fost publicate notele și mediile elevilor, la examen. Cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe