Connect with us

EVENIMENT

27 iunie: Ziua Mondială a Pescuitului. Ce superstiții au pescarii

Publicat

27 iunie: ziua mondială a pescuitului. ce superstiții au pescarii

27 iunie: Ziua Mondială a Pescuitului este marcată la această dată începând din anul 1984. Această zi a fost instituită la Conferinţa Internaţională pentru Reglementare şi Dezvoltare a Pescuitului de la Roma.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Alin Ignat: Dacă un singur pensionar este nedreptățit de recalcularea pensiilor, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă (P)

Publicat

alin ignat: dacă un singur pensionar este nedreptățit de recalcularea

Dacă la un singur pensionar din România nu ajunge decizia de recalculare și pensia calculată pe noua lege, la 1 septembrie, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă pe loc.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Controale de amploare la fermierii care au depus cereri pentru diferite scheme de ajutor. Sunt vizați 13.000 de agricultori

Publicat

apia începe plata pentru motorina utilizată în agricultură în al

Controale de amploare la fermieri: Peste 13.000 de fermieri dintre cei care au depus cereri pentru diferite scheme de ajutor vor fi controlaţi în acest an, a anunțat Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO VIDEO. Start Electric Castle 2024! Tot ce trebuie să știi despre ediția de anul acesta. VEZI programul primei zile

Publicat

electric castle 2024.jpeg

Ediția aniversară de 10 ani a Electric Castle aduce experiențe de neuitat, activități 24 de ore din 24, dar și o nouă configurație a festivalului. Porțile festivalului s-au deschis miercuri, la ora 16, iar cei mai nerăbdători dintre participanți au trecut deja pragul fesivalului

Ediția cu numărul 10 a festivalului Electric Castle are loc între 17 și 21 iulie, în deja binecunoscuta locație de la Castelul Banffy din Bonțida.

S-au deschis porțile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții la apă potabilă în mai multe localități din Alba. LISTA și programul de furnizare, actualizat de operatorul Apa CTTA

Publicat

restricții la apă potabilă în mai multe localități din alba.

Restricții la apă potabilă în mai multe localități din Alba. Operatorul Apa CTTA Alba a actualizat miercuri programul de furnizare al apei potabile în mai multe localităţi din județ. Ca urmare a temperaturilor foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă potabilă, compania a fost nevoită să raționalizeze apa în mai multe localități din județ.

Citește mai departe