Connect with us

ACTUALITATE

580 de locuri de muncă disponibile la Botoșani. Vezi LISTA locurilor de muncă comunicată de AJOFM

Publicat

mecanic.jpg

Publicitate

AJOFM a anunțat astăzi că nu mai puțin de 580 de locuri de muncă sunt disponibile la nivelul județului Botoșani. Datele au fost centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici și făcute publice la începutul acestei săptămâni.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

DENUMIRE COR DENUMIRE ANGAJATOR ADRESA ANGAJATOR
șef serviciu plan producție ABC-CON-INTERNAŢIONAL SRL Calea NAŢIONALĂ, Nr. 233, Telefon:0749772957
inginer construcții civile, industriale și agricole ABC-CON-INTERNAŢIONAL SRL Calea NAŢIONALĂ,
Nr. 233, Telefon:0749772957
inginer construcții civile, industriale și…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Programul „Rabla pentru sobe” este aproape de lansare. Statul oferă o sumă frumușică pentru sobele vechi

Publicat

sobaa.jpeg

Publicitate

Programul “Rabla pentru sobe” va începe în următoarele săptămâni, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) urmând să acopere 70% din costurile pentru instalarea unei sobe cu eficiență energetică, dar cu o limită maximă de 10.000 de lei. Această informație a fost făcută publică luni de către ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, la Palatul Parlamentului, scrie realitatea.net.

“Un alt lucru la care vreau să mă refer, pentru că are legătură cu lemnul de foc şi pentru că este o perioadă propice pentru astfel de discuţii, este cel legat de un program finanţat prin AFM, care se numeşte “Rabla pentru…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Elevii Școlii „Spiru Haret” din Dorohoi au avut parte de o experiență de neuitat

Publicat

464831973 982364003920892 5200419759910789869 n e1730125440433 1000x600.jpg

Publicitate

Elevii Școlii ”Spiru Haret” din Dorohoi au avut parte de o experiență de neuitat, potrivit reprezentanților Direcției Silvice Botoșani,  explorând traseul tematic ”Descoperă secretele pădurii”.
Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a înființat, până în prezent, o rețea de 65 de trasee educative la nivelul direcțiilor silvice și a parcurilor naționale și naturale, sub umbrela programului de educație forestieră ”Descoperă secretele pădurii – Să învățăm despre păduri”.
În anul 2023, primul an de implementare și funcționare al acestor trasee, peste 35.000 de elevi au vizitat aceste trasee educative și…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Botoșani: „Eu mizez pe o guvernare PNL- PSD. Fără PNL avem o imensă problemă”

Publicat

valeriu iftime.jpg

Publicitate

Preşedintele filialei Botoşani a Partidului Naţional Liberal, Valeriu Iftime, care a preluat, luni, şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), susţine că “România are nevoie de PNL la guvernare”.

El şi-a manifestat speranţa ca următoarea guvernare a României, care va fi stabilită după alegerile parlamentare din decembrie, să fie PNL-PSD.

“Eu mizez pe o guvernare PNL- PSD. Cred că România are nevoie de PNL la guvernare şi este necesar, şi este obligatoriu ca PNL sau politica liberală să fie în Guvernul României. Aşa cred. Fără PNL avem o imensă problemă. În momentul în care nu mai sunt bani europeni foarte…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Mai sunt câteva zile rezervate înscrierii la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul

Publicat

mihail sorbul 2024 1 1000x600.jpg

Publicitate

Centrul de Creație Botoșani anunță că încă se pot face înscrieri pentru Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul” până pe data de 31 octombrie 2024. Materialele se vor trimite pe adresa de e-mail: literatura@centrulcreatieibt.ro.

În perioada 14-15 noiembrie 2024, Centrul Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani, și în parteneriat cu Primăria Orașului Săveni, organizează cea de a XXIX-a ediţie a Festivalului-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”….

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe