Connect with us

EVENIMENT

6 bărbaţi, arestaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut 3 tineri într-o frizerie din Râmnic

Publicat

arestat

Magistraţii Judecătoriei din Râmnicu Vâlcea au dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a şase bărbaţi, suspectaţi că în urmă cu trei zile ar fi bătut într-o frizerie din municipiu trei persoane, între care doi adolescenţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, cele trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

„În fapt, în ziua de 10 decembrie a.c., doi tineri de 14 şi 17 ani şi un bărbat de 35 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei frizerii de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, ar fi fost agresaţi de şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani, toţi din municipiul Râmnicu Vâlcea, provocându-le vătămări corporale ce necesită mai multe zile de îngrijiri medicale. La data de 12 decembrie a.c., având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus reţinerea pe 24 de ore a celor şase bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii publice, aceştia fiind prezentaţi pe 13 decembrie Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Reprezentantul Poliţiei Vâlcea a precizat că în urma audierilor de la Pachet, procurorii au decis să schimbe încadrarea juridică pentru cei şase bărbaţi din lovire şi alte violenţe în tentativă de omor, ei urmând să fie cercetaţi în stare de arest preventiv. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

copil disparut1.jpg

O fetiță de 13 ani din Cluj=Napoca a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la școală.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Mirabela Coloji a ieșit de la școala luni, 22 aprilie, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Copila are o înălțime aproximativă de 1.30 metri, păr brunet…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a ÎNJUMĂTĂȚIT recompensa primită de „minerii” de bitcoin

Publicat

bitcoin e1617773905426.jpg

Vineri, a avut loc un eveniment așteptat de piața criptomonedelor: operațiunea prin care a fost înjumătățită (halving) recompensa primită de „minerii” care contribuie la crearea de bitcoin.

Cantitate totală de bitcoin a fost definită la 21 de milioane de unități de creatorul (creatorii) cunoscuți sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, iar obiectivul „înjumătățirii” este acela de a controla rata de emitere a bitcoinilor.

Următoarea operațiune de halving va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pentru cei dragi, de ziua numelui

Publicat

mesaje de sfântul gheorghe: urări de sănătate şi „la mulţi

MESAJE, FELICITĂRI, SMS de Sf Gheorghe 2024. Pe data de 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume.

În acest an Biserica Ortodoxă a stabilit că pomenirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să se facă pe 23 aprilie înainte de Florii și de Sfintele Paști.

Desigur, cele mai originale urări vin din sufletul fiecăruia și sunt compuse chiar de cei care doresc…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfântul Gheorghe. Tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23 aprilie. Ce nu ar fi bine să faci în această zi

Publicat

sfântul gheorghe. tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23

Sfântul Gheorghe. O sărbătoare importantă pentru credincioși este marcată în calendarul ortodox în 23 aprilie. Este momentul în care este sărbătorit Sfântul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului.

Pe lângă semnificațiile religioase, ziua Sfântului Gheorghe este legată și de o serie de tradiții și superstiții de primăvară.

Din 23 aprilie și până în ziua Sfântului Dumitru (26 octombrie – n.r.) este vara păstorilor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe