Connect with us

EVENIMENT

Doi tineri au scris, ”de disctracție”, cu graffiti pe o clădire monument-istoric din Timișoara

Publicat

Doi tineri au fost amendaţi cu câte 2.500 de lei, de către poliţiştii locali, pentru că au scris cu spray tip graffiti pe o clădire monument din centrul istoric al Timişoarei, în noaptea de marţi spre miercuri.

„Cei doi tineri, de 17 şi 18 ani, au fost surprinşi de poliţiştii locali în timp ce au scris cu spray tip graffiti pe o clădire istorică de pe strada Vasile Alecsandri, unde funcţionează o societate comercială. Unul dintre autori este din Timişoara, iar altul din comuna Dumbrăviţa şi au declarat că au scris pe pereţi ”de distracţie”. Ei au fost sancţionaţi conform Legii 554/2003 privind măsuri pentru asigurarea aspectului estetic al localităţilor, care prevede sancţiuni de până la 2.500 lei pentru astfel de fapte”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin.

Înscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe faţadele imobilelor proprietate publică sau privată, pe monumente istorice şi de arhitectură sau pe orice alt tip de construcţii a inscripţiilor neautorizate, prin utilizarea de vopsele, spray şi alte materiale care murdăresc sau produc deteriorarea ori distrugerea bunurilor în cauză, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 2.500 lei. Cei depistaţi pot fi traşi la răspundere şi cu privire la măsurile de curăţare sau de refacere a faţadelor. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Doi interlopi clujeni, lideri ai unui grup infracțional organizat, aduși în țară din Spania. Vindeau droguri de mare risc

Publicat

perchezitii droguri.jpg

Doi interlopi clujeni, cunoscuți ca lideri ai unei grupări inferacționale organizate, destructurată de DIICOT, au fost aduși în țară.

Cei doi, dați în urmărire generală, inclusiv pentru trafic de droguri, au fost depistați în orașul Alicante din Spania.

Doi interlopi clujeni, lideri ai unui grup infracțional organizat, aduși în țară din Spania. Vindeau droguri de mare risc

Alin Urcan din Turda și Dan Andrei Mureșan din Câmpia Turzii, care erau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. CFR Cluj – Neman Grodno, 0-0. Atât s-a putut

Publicat

1721937335 cfr 3 e1721816348331.jpg

CFR Cluj și-a început astăzi parcursul european în compania echipei din Belarus, Neman Grodno, într-un meci din turul 2 preliminar al Conference League. Meciul, de slabă factură tehnică, se încheie cu scor alb, 0-0. Atât s-a putut, ar spune Dan Petrescu. Poate se va putea puțin mai mult în returul de săptămâna viitoare, ce se va disputa în Ungaria.

Echipe de start:

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Ilie, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Teiuș, reținut de Poliție după ce și-a agresat soția, în stradă. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din Teiuș a fost reținut de polițiști, în urma unui conflict petrecut pe o stradă din oraș. Acesta și-ar fi agresat soția.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modificări la Codul Rutier 2024: Persoanele care circulă pe bicicletă sau trotinetă electrică, testate pentru alcool și droguri

Publicat

modificări la codul rutier 2024: persoanele care circulă pe bicicletă

Modificări la Codul Rutier 2024: Persoanele care circulă pe bicicletă sau trotinetă electrică vor putea fi testate pentru alcool și substanțe psihoactive.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe