Connect with us

ACTUALITATE

647 locuri de muncă disponibile la Botoșani. AJOFM a anunțat lista locurilor de muncă

Publicat

zidar.jpg

Publicitate

Nu mai puțin de 647 locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici și făcute publice la începutul acestei săptămâni.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

UNITATEA
DIRECTOR ECONOMIC SC DIACONU CONSULT OFFICE SRL;Tel:0723331583

E-mail:mdwaytosuccess@gmail.com

MANAGER SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA MAVROMATI BOTOSANI

Str.Marchian nr.11

Tel:0231518812

CONTABIL SEF SC NORDIC URBANTEC SRL

Publicitate

Str.Calea Nationala nr…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

APIA Botoșani: În atenția apicultorilor

Publicat

stupi albine.jpg

Publicitate

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani informează că, pentru Măsura de acordare a sprijinului financiar pentru intervențiile aferente sectorului apicol din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027 – ISA – PS 2024, au fost depuse 118 cereri de plată, pentru o sumă totală de 1.196.791,94 lei.

La acest moment, APIA se află în stadiul de efectuare a controlului la fața locului pentru cei 8 solicitanti incluși în eșantionul de control.

După finalizarea controlului și introducerea rezultatelor acestuia în aplicația informatică, urmează parcurgerea etapelor:

  • Verificarea dosarelor selectate în controlul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Botoșani: Agent economic amendat cu 20.000 de lei

Publicat

pachet de tigari deschis e1657774823934.jpg

Publicitate

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani-Biroul de Ordine Publică au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în municipiul Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate, au fost identificate, într-un modul stradal, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, peste 2.000 de țigarete de proveniență Republica Moldova, pentru care agentul economic nu deținea documente legale.

Față de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 20.000 de lei, iar țigările au fost supuse confiscării.

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

APIA Botoșani: Încă 4 zile lucrătoare pentru VIZAREA carnetelor de RENTIER agricol

Publicat

rentier.jpg

Publicitate

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani a transmis astăzi că rentierii agricoli mai pot transmite documentele specifice privind acordarea rentei viagere agricole până cel târziu la data de 02 septembrie 2024 (31 august 2024 fiind zi nelucrătoare se prorogă până în prima zi lucrătoare).

Pentru obţinerea sumei de bani reprezentând renta viageră agricolă aferentă anului 2023, rentierii ori împuternicitul/mandatarul/curatorul acestora vor solicita viza anuală, fie prin prezența fizică la sediile Centrelor Județene APIA, fie prin mijloace electronice de comunicații sau poștă/curier.

Pentru vizarea…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Tabăra de pictură religioasă „Un penel pentru credință” de la Mănăstirea Vorona și-a deschis porțile

Publicat

456861714 887198493444887 5516391969400982847 n 1000x600.jpg

Publicitate

Luni a început Tabăra de pictură religioasă „Un penel pentru credință”, organizată de Primăria Comunei Vorona, în parteneriat cu Centrul Creatiei Botosani și cu Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Vorona.
Douăzeci și cinci de copii vor petrece o săptămână la Mănăstirea Vorona, încercând să deslușească tainele picturii pe sticlă, sub coordonarea d-nei prof. Alina Gavril. Programul va fi completat și de organizarea unor experiențe inedite – vizite, pelerinaj, excursii, activități tematice, etc.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe