Connect with us

EVENIMENT

Loteria Română a acordat câştiguri de aproape 145 de milioane de euro în primele opt luni ale anului

Publicatloteria

Loteria Română a acordat peste 4,15 milioane de câştiguri, în valoare totală de peste 144,88 milioane de euro, în primele opt luni ale acestui an, informează compania.

Numai în luna august 2019, Loteria Română a acordat la jocurile automatizate pe care le organizează un număr de 501.885 de câştiguri, în sumă de 83,7 milioane lei (peste 17,72 milioane de euro).

Dintre acestea, un număr de 63.950 de câştiguri, în valoare totală de peste 3,85 milioane de lei (peste 817.000 de euro) s-au înregistrat la jocul Loto 6/49, 841 de câştiguri, în valoare de 730.000 de lei (peste 156.400 de euro) la jocul Noroc, iar 531 de câştiguri, în sumă de peste 1,24 milioane de lei (peste 263.700 de euro) au fost înregistrate la jocul Loto 5/40.

De asemenea, la jocul Super Noroc au fost consemnate 4.456 de câştiguri, în valoare totală de aproximativ 105.000 lei (peste 22.000 de euro), la jocul Joker s-au înregistrat 83.152 de câştiguri, de peste 3,57 milioane lei (circa 756.500 de euro), iar la jocul Noroc Plus s-au înregistrat 13.635 de câştiguri în valoare totală de peste 718.000 lei (peste 152.000 de euro).

Alte patru câştiguri, în valoare totală de aproximativ 5.500 de lei, s-au înregistrat la jocul Pronosport, iar un număr de 56 de câştiguri, de aproximativ 18.000 de lei (peste 3.800 de euro), au fost consemnate la jocul Prono-S. De asemenea, un număr de 335.260 de câştiguri, în valoare totală de 73,4 milioane lei (peste 15,54 milioane de euro), s-au înregistrat la jocul Videoloterie. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

VIDEO: Audi A6 distrus complet de flăcări într-o parcare din județul Galați. Alte 4 mașini afectate

Publicat

Un audi A6 distrus complet de flăcări într-o parcare din județul Galați, alte 4 autoturisme afectate ușor.

Din primele informații autoturismul a luat foc de la instalația electrica la compartimentul motor care a ars în proporție de 100%. Alte 4 autoturisme afectate usor de radiatia termica.

O femeie în vârstă de 43 de ani a făcut un atac de panica si a primit îngrijiri de la echipajul SMURD ajuns la fața locului.

Pentru stingerea incendiului a acționat o autospeciala cu apă și spumă.

Incendiul a fost localizat și lichidat în 10 minute de la sosirea echipajului de Pompieri.

Citește mai departe

EVENIMENT

Lista ţărilor care impun carantina pentru cetățenii români

Publicat

Creșterea record a cazurilor de infectări cu coronavirus în România, din ultimele 24 de ore, un număr de 555 de noi cazuri de îmbolnăviri, impune anumite restricții de călătorie a cetățenilor români în mai multe țări din Europa.

A fost interzic complet accesul românilor în Malta, Norvegia și Finlanda. Daca vrei să călătorești în Danemarca trebuie să prezinți dovada unei rezervări de cel puţin şase zile de cazare.

În plus de vineri, pe lista statelor europene care plasează în izolare sau carantină pentru 14 zile persoanele ce ajung din România va fi completată cu Marea Britanie şi Irlanda de Nord.

Pe această listă se mai află Estonia, Letonia, Lituania, Irlanda, Slovenia, Slovacia și Austria, care a emis astăzi avertizare de călătorie pentru România. Guvernul britanic a decis să nu includă România pe lista celor 59 de ţări considerate sigure.

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident rutier în Vaslui. O persoană rănită și scurgeri de carburant pe carosabil, în urma ciocnirii între un autoturism și un autocamion

Publicat

accident

Un echipaj din cadrul Detaşamentul de pompieri Bârlad intervine, miercuri, cu o autospecială de stingere cu apă pentru asigurare măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la un accident rutier produs pe raza localităţii Sălcioara, comuna Banca, pe DE 581, unde în urma impactului dintre două autovehicule au rezultat scurgeri de combustibil pe carosabil.

“În accident sunt implicate două autovehicule şi două persoane. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion, o persoană fiind rănită. Persoana rănită a fost preluată de o ambulanţă de la substaţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă. În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, au rezultat scurgeri de carburant pe carosabil. Şoseaua va fi sablată şi mai apoi spălată”, au informat reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă Vaslui.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Citește mai departe

EVENIMENT

Video Ludovic Orban: ”Suntem într-un moment de cumpănă. Am încredere că parlamentul va înțelege că avem nevoie de măsurile de carantină de care toate țările europene dispun”

Publicat

Premierul Ludovic Orban a susținut o declarație de presă, în contextul în care astăzi s-a înregistrat cel mai mare număr de cazuri de coronavirus. Consideră că cauza principală a creșterii numărului de cazuri este nerespectarea regulilor de protecție sanitară. „Suntem într-un moment de cumpănă, există riscul unei creșteri în continuare a numărului de cazuri”, a adăugat acesta. 

Ludovic Orban a făcut un apel către parlamentari: „Astăzi transmit un mesaj de încredere că Parlamentul va înțelege și va adopta legea care să ne permită să dispunem de toate instrumentele, respectiv instituirea carantinei și izolării, posibilitatea tratării persoanelor infectate”.

Șeful Executivului susține că nu doar Guvernul poate să asigure stăvilirea răspândirii epidemiei și că este nevoie de implicarea tuturor instituțiilor, companiilor.

Orban acuză și campaniile de dezinformare din ultima perioadă, „care au avut ca scop să determine românii să nu creadă în virus, să ignore pericolul”. A mai precizat că guvernul nu dorește să reinstituie nicio restricție, nu dorește să ia nicio măsură care să afecteze negativ economia, dar a avertizat că dacă va fi nevoie Executivul va lua orice măsură necesară pentru a proteja sănătatea cetățenilor.

Azi am înregistrat cel mai mare număr de persoane diagnosticate cu Covid-19. 555 de cetățeni. În ultimele 4 săptămâni am avut o creștere a cazurilor de la o săptămână la alta.

Față de alte țări România a avut o abordare graduală a măsurilor de relaxare, o dată cu deschiderea activităților care au fost sub restricție în diferitele etape, ca urmare a creșterii interacțiunii între oameni am avut această creștere.

Cauza principală este nerespectarea regulilor de protecție sanitară! Portul măștii, păstrarea distanței fizice, evitarea contactului apropiat, nerespectarea regulilor de igienă și toate celelalte.

Premierul a încheiat prin a transmite un mesaj către fiecare român! Virusul nu iartă pe nimeni, nici pe cei care nu cred în existența sa. Dacă cineva ignoră regulile, neglijează și se expune, când se îmbolnăvește nu se pune în pericol doar pe el ci și pe cei dragi.

Dacă nu vă pasă de sănătatea voastră vă rog să vă pese de frate, de mama, de tată, de copil, de prieteni, de colegii dumneavoastră! Doar împreună solidari și respectând reguli simple, stabilite de specialiști, doar împreună putem readuce lucrurile la normal și să luptăm eficient cu epidemia. Am încredere că fiecare român va înțelege acest moment de cumpănă și că de comportamentul său responsabil și corect depinde succesul nostru în lupta contra epidemiei.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate