Connect with us

ACTUALITATE

7 ani şi jumătate de închisoare pentru Cristian Borcea, după contopirea pedepselor

Publicat

borcea

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit, luni, că fostul finanţator al clubului Dinamo, Cristian Borcea, are de executat o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare, după ce au fost contopite pedepsele primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi dosarul transferurilor din fotbal.

Hotărârea nu este definitivă.

„Dispune contopirea pedepselor anterior mentionate, urmând ca petentul să execute pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare, sporită cu 2 ani si 6 luni închisoare, în final urmând să execute 7 ani si 6 luni închisoare”, se arata in decizie.

AGERPRES

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Vlăduța Lupău spune povestea numelui pe care ea și soțul ei l-au ales pentru băiețel: Este din Sfânta Biblie

Publicat

vladuta lupau1.jpg

Vlăduța Lupău și soțul ei Adrian Rus, fost jucător al CFR Cluj, au devenit părinți în urmă cu doar o săptămână. Artista a născut un băiețel la o clinică privată din Cluj-Napoca, în zi de sărbătoare.

Încă de la naștere, cântăreața a anunțat și numele copilului, Iair, un nume despre care spune că este unul creștin.

Citește și: Vlăduța Lupău a născut un băiețel: „Bine ai venit pe lume minunea mea”

„IAIR, este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin!!!
IAIR înseamnă:
“el strălucește” sau “cel pe care Dumnezeu îl luminează”… iar faptul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Invazia mongolă de la 1241 a lăsat Alba Iulia PUSTIE. Mărturia călugărului Rogerius, care a trecut prin cetatea devastată

Publicat

alba iulia mongoli e1520516508730 800x600.jpg

Alba Iulia a avut cel puțin un moment în istoria ei, când a rămas complet pustie. Rogerius, un călugăr italian ajuns arhiepiscop de Split-Spalato, în Dalmația şi care, aflat cu misiuni diplomatice în Ungaria, a fost martor la Marea Invazie Mongolă asupra Ungariei din anii 1241-1242. 

El a descris, cu mult talent, orașul Alba Iulia, imediat după trecerea păgânilor. Imaginile descrise de acesta sunt extrem de puternice, chiar dacă sunt mai puțin cunoscute în istoria oficială.

”Oasele şi capetele celor ucişi, precum şi zidurile dărâmate şi risipite ale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare

Publicat

sf mihail.jpg

Ministrul Culturii din Ungaria, János Csák, și nunțiul apostolic în România, Miguel Maury Buendía, vor participa, sâmbătă, începând cu ora 11, alături de alți invitați de marcă, la slujba de sfințire a Bisericii Romano-Catolice ”Sf. Mihail” din Cluj-Napoca, la finalul unui amplu proces de restaurare care a durat peste 3 ani.

La finalul slujbei, oficiată de un sobor de preoți în frunte cu Gergely Kovács, arhiepiscopul romano-catolic de Alba Iulia, va vorbi protopopul bisericii, Attila László, viceprimarul Emese Oláh, secretarul de stat responsabil de politici naționale în Guvernul Ungariei,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cel puţin 1.200 de migranţi, înecaţi sau daţi dispăruţi în Mediterană în prima jumătate a anului

Publicat

mare 2
fotografie cu caracter ilustrativ

Numărul migranţilor înecaţi sau daţi dispăruţi în Marea Mediterană s-a ridicat la 1.200 în prima jumătate a acestui an, conform estimărilor anunţate vineri la Atena de Înaltul comisariat al ONU pentru refugiaţi, transmite dpa.

În plus, alte câteva zeci de oameni sunt daţi dispăruţi de miercuri, după naufragiul unei ambarcaţiuni la sud de insula Rodos din Grecia, a menţionat organizaţia.

Până acum, 34 de oameni care se aflau pe această ambarcaţiune au fost salvaţi, 29 dintre ei de gărzile de coastă greceşti şi cinci de cele din Turcia. Întrucât cei salvaţi au oferit informaţii contradictorii despre numărul celor aflaţi la bord, există temeri că s-au înecat un mare număr de migranţi.

Potrivit supravieţuitorilor, în barca pornită de la un debarcader din apropierea oraşului turc Antalya se aflau între 60 şi 80 de oameni. Agerpres

Citește mai departe