Connect with us

ACTUALITATE

9 foşti şi actuali aleşi locali, găsiți de ANI în incompatibilitate şi conflict de interese

Publicat

ANI, agentia nationala de integritate

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă în cazul a 9 foşti şi actuali aleşi locali.

Potrivit unui comunicat al ANI, Constantin Vlăduţi, primar al comunei Bălăciţa, judeţul Mehedinţi, s-a aflat în conflict de interese deoarece a emis, la data de 31 iulie 2017, o dispoziţie privind constituirea unei echipe pentru implementarea proiectului „Reabilitare şi modernizare drumuri judeţene, judeţul Mehedinţi”, din care făcea parte şi soţia primarului.

Istvan Bordi, viceprimar şi fost consilier local în comuna Gheorghe Doja, judeţul Mureş, a fost declarat de ANI în stare de incompatibilitate, deoarece a exercitat simultan, în perioada 29 iunie 2016 – 27 iunie 2018, funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă, respectiv consilier personal al primarului.

Constantin Gorbănescu, viceprimar şi fost consilier local în oraşul Bereşti, judeţul Galaţi, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 20 iunie 2012 – 17 iunie 2016, deoarece a exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul Casei de Cultură a oraşului Bereşti.

Gicu Ciucă, viceprimar şi consilier local în comuna Bereşti – Meria, judeţul Galaţi, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 1 iunie 2015 – 27 decembrie 2017, întrucât a exercitat simultan funcţia de viceprimar şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale, unde a obţinut venituri în valoare de 21.718 lei.

Gina Goga, viceprimar şi consilier local în comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 10 septembrie 2012 – 25 mai 2017, deoarece a exercitat simultan funcţia de viceprimar şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al şcolii Gimnaziale nr. 1 Cavadineşti.

Ion Statache, fost viceprimar al comunei Ceatalchioi, judeţul Tulcea, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 24 august 2016 – 19 octombrie 2017, întrucât a deţinut şi exercitat simultan funcţia de viceprimar şi calitatea de comerciant persoană fizică, obţinând venituri de la APIA în valoare totală de 706.223 lei.

Lucian Mitru Şuteu, consilier local în comuna Mociu, judeţul Cluj, s-a aflat în incompatibilitate, deoarece Primăria Mociu a încheiat un contract de furnizare şi contracte comerciale în valoare de 51.568 lei cu o societate comercială în cadrul căreia tatăl consilierului deţinea calitatea de administrator şi asociat.

Ioan Mateiu, consilier local în comuna Solovastru, judeţul Mureş, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 1 noiembrie 2012 – 22 iulie 2016, deoarece a deţinut şi exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă, în cadrul aparatului propriu al consiliului local.

Marian Năstase, fost consilier local în oraşul Sulina, judeţul Tulcea, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 29 iunie 2012 – 25 iunie 2016, întrucât a exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul de specialitate al primarului, respectiv medic specialist în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

469 de locuri de muncă disponibile la Botoșani. Vezi LISTA comunicată de AJOFM

Publicat

electrician.jpg

Nu mai puțin de 469 locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

UNITATEA
SEF DEPARTAMENT

(INGINER SEF)

SC NOVA APASERV SA

Str. Octav Bancila nr.3

Tel:0374106800

DIRECTOR TEHNIC SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

MANAGER SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI” BOTOSANI

Str. Marchian nr. 11

Tel:0231/518812

INGINER SILVIC DIRECTIA SILVICA BOTOSANI

Str. Pacea nr. 47

Tel:0231/512882

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr.3,parter

Tel. 0745521363

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO: Căutări fără oprire la Tudora, pentru găsirea unui copil de doi ani. Polițiștii și jandarmii fac tot ce este posibil

Publicat

whatsapp image 2024 03 17 at 18.53.16 1000x600.jpeg

Comunitatea din Tudora și botoșănenii care au aflat din media de acest caz, stau cu sufletul la gura, cu speranța că puiul de om va fi găsit din moment în moment.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botosani, copilul este căutat fără încetare, polițiștii și jandarmii fiind dispuși să facă tot ce este posibil.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Elicopterul SMURD a fost chemat la Botoșani pentru un bărbat de 61 de ani

Publicat

smurd.jpg

Elicopterul SMURD a fost chemat la Botoșani pentru un bărbat de 61 de ani, aflat în stare gravă.

Botoșăneanul a suferit un infarct miorcardic acut și medicii au decis transferul pe calea aerului la o clinică din județul vecin.

Aeronava SMURD a aterizat pe heliportul din municipiul Botoșani

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Tânăr din Botoșani, bătut crunt în gara din Bacău. A fost transportat la spital

Publicat

batut1.jpg

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Botoșani, a fost agresat în urma unei discuții tensionate cu un alt bărbat, vineri seara, în jurul orei 19.45, în gara din Bacău.

Echipajul de jandarmi din Bacău a intervenit imediat după alertă și a acționat rapid în acest caz. Victima a primit primul ajutor pe loc și a fost asistată până la sosirea unei ambulanțe, care a preluat-o și transportat-o la spital pentru investigații suplimentare și tratament medical, relatează desteptarea.ro.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bacău, a fost identificat și reținut de către jandarmi. Incidentul a avut loc în cadrul unei dispute care a escaladat, culminând cu agresiunea în zona feței a victimei.

Jandarmii au întocmit actele necesare…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe