Connect with us

ACTUALITATE

A furat 800 de lei din poșeta angajatei unui magazin din Cugir. Tânăr de 21 de ani din oraș, reținut de polițiști

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Un tânăr de 21 de ani din Cugir a fost reținut de polițiști după ce a furat 800 de lei din poșeta angajatei unui magazin din oraș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 decembrie 2022, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, față de un tânăr de 21 de ani, din Cugir, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă care a fost sesizată poliției la data de 1 decembrie 2022.

Se pare că, joi, 1 decembrie, tânărul ar fi profitat de neatenția angajatei unui magazin din Cugir și i-ar fi sustras, din poșetă, suma de 800 de lei.

În cursul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Ministerul Educației pregătește legea prin care profesorii nu mai pot face meditații cu elevii de la clasă. Ce sancțiuni riscă

Publicat

ministerul educației pregătește legea prin care profesorii nu mai pot

Profesorii nu vor mai putea să-i mediteze pe elevii cărora le predau la clasă, potrivit proiectului de Lege a învățământului preuniversitar, varianta Deca, document obținut pe surse de Edupedu.

De asemenea, cadrele didactice care nu vor respecta această regulă vor putea fi sancţionate disciplinar, în ultimă instanță, chiar cu desfacerea contractului individual de muncă.

Astfel, profesorilor le este interzis să pregătească contra-cost elevii de clasele la care sunt încadrați în anul școlar în curs, scrie Edupedu.ro. De asemnea, la nivelul școlilor urmează să fie constituit Registrul declarațiilor de interese pentru profesori.

„Pentru…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Val de FRIG peste Cluj, până vineri. GER noaptea și dimineața. Temperaturile maxime vor fi NEGATIVE

Publicat

iarna 2 590x354 1.jpg

Un val de frig a cuprins România, iar meteorologii anunță temeperaturi negative, inclusiv în timpul zilei, până vineri, 10 februarie.

Vremea va fi rece în toate regiunile, inclusiv la Cluj, cu temperaturi maxime preponderent negative, anunță meteorologii.

Val de frig peste Cluj până vineri. Ger noaptea și dimineața. Temperaturile maxime vor fi negative

Astfel, până vineri, va fi ger noaptea și dimineața în regiunile intracarpatice, dar pe arii mai restrânse și în restul teritoriului.

Temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -14 și -4 grade, izolat mai scăzute…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un coș de fum roman descoperit la Apulum, restaurat și reconstituit 3D, exponatul lunii februarie la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Publicat

cos fum roman 3d scaled e1675669459649 1000x600.jpg

Cum arăta un coș de fum utilizat în epoca romană? O descoperire recentă din situl roman Apulum aduce noi informații cu privire la aspectul și dimensiunile acestor piese care nu aveau doar un rol funcțional, ci și unul decorativ.

Exponatul lunii februarie, care va fi vernisat miercuri, 8 februarie, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia începând cu ora 11:00, este un coș de fum (horn) roman de la Apulum. Cu această ocazie urmează să fie prezentat un artefact deosebit a cărui formă reflectă atât pragmatismul funcționalității, al utilității, cât și estetica…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FDA avertizează că niște picături de ochi din India pot duce la infecții, orbire sau deces

Publicat

fda avertizează că niște picături de ochi din india pot

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA a avertizat împotriva utilizării unor picături pentru ochi fabricate în India de compania Global Pharma Healthcare.

Acestea sunt asociate cu contractarea unei bacterii rezistente la medicamente care a dus la evenimente adverse la cel puţin 55 de pacienţi în Statele Unite, inclusiv infecţii, orbire şi un deces, transmite Reuters.

Agenţia a declarat săptămâna trecută că picăturile pentru ochi Artificial Tears produse de Global Pharma Healthcare Pvt Ltd din India ar putea fi contaminate cu bacterii, iar…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe