Connect with us

EVENIMENT

A MURIT băiețelul de 4 ani care a intrat în comă după anestezia făcută într-un cabinet stomatologic din Pitești

Publicat

Copilul de 4 ani care a intrat în comă după anestezia făcută într-un cabinet stomatologic din Pitești a murit, miercuri seară, în urma unui stop cardiorespirator.

Cu toate eforturile făcute de medici, băiețelul nu a mai putut fi salvat, iar decesul a fost declarat după ora 18.00.

”A făcut stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat. Părinții au fost alături de el”, a declarat Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului ”Grigore Alexandrescu”.

CITEȘTE ȘI: Băiețel de 4 ani, paralizat pe jumătate din corp, după ce a fost anesteziat la o clinică stomatologică

Reamintim că băiețelul a ajuns în stare foarte gravă la spital, luni seara, după ce i s-a administrat un anestezic într-un cabinet stomatologic din Pitești, unde medicul stomatolog l-ar fi ținut câteva ore după ce i s-a făcut rău, încercând să-l resusciteze și abia apoi asistenta a sunat la 112.

Micuțul a fost dus de părinți la stomatolog pentru că îl durea o măsea. Potrivit epitesti.ro, se pare că la scurt după ce a fost anesteziat, copilului i s-a făcut rău și a intrat în comă.

Medicul care i-a administrat anestezicul s-ar fi panicat, iar cea care a sunat la 112 ar fi fost asistenta.

Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă au ajuns de urgență la fața locului, l-au intubat pe copil și apoi l-au transferat la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Medicii de aici au decis să îl transfere la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde a foost internat în reanimare, intubat şi ventilat mecanic.

Potrivit medicilor, marți seara starea lui se menținea extrem de gravă, sub tratament de specialitate, iar miercuri dimineața copilul nu mai avea activitate cerebrală şi respira doar susţinut de aparate.

În urma incidentului de la Pitești, Ministerul Sănătăţii a anunţat că se fac verificări la clinica stomatologică unde copilul a intrat în comă după anestezie.

De asemenea, polițiștii anchetează cazul fiind deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava, europarlamentar PNL: Competitivitate este cuvântul cheie pentru următorii ani

Publicat

comunicat mircea hava, europarlamentar pnl: competitivitate este cuvântul cheie pentru

Summitul UE, de săptămâna trecută, a avut o temă majoră: competitivitatea europeană. Este, cred eu, punctul principal și marele pariu pe care suntem obligați să-l câștigăm în anii următori. Fie că discutăm despre industrie, despre agricultură, cercetare sau orice alt domeniu, Uniunea Europeană este obligată să fie competitivă. Altă variantă nu există, însă pentru asta avem nevoie de un plan coerent de investiții, trebuie să îmbunătățim reglementările europene și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alegeri europarlamentare 2024: Lista finală a partidelor și candidaților. Ce candidaturi a respins BEC

Publicat

alegeri europarlamentare 2024: lista finală a partidelor și candidaților. ce

Alegeri europarlamentare 2024: Lista finală a partidelor și candidaților a fost făcută publică, luni. O serie de candidaturi au fost respinse de BEC. 

Biroul Electoral Central a publicat, luni, lista candidaturilor rămase definitive pentru alegerile europarlamentare, propuse de partidele politice, o alianţă politică, alianţe electorale, o organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, precum şi a candidaturilor independente.

Potrivit deciziei BEC, 12…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CTP Cluj: Trasee DEVIATE cu ocazia slujbei de Paște de la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul de pe Fabricii

Publicat

1714385749 autobuze ctp.jpg

CTP Cluj anunță trasee deviate cu ocazia slujbei de Paște de la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul de pe str.Fabricii de duminică 5 mai 2024, în intervalul orar 9:30 – 12:30.

„Din cauza restricțiilor de circulație impuse, următoarele linii de transport vor circula pe trasee deviate, după cum urmează:

Linia 14 (Str. Bucium – Bd. Muncii) – troleibuze:

TUR: Bd. 21 Decembrie 1989 – str. Paris – str. Campul Painii – str. Fabricii – B-dul…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea se schimbă radical. Se răcește și se întorc ploile. Prognoza meteo în Săptămâna Mare și de Paște

Publicat

vremea se schimbă radical. se răcește și se întorc ploile.

Vremea se schimbă radical. Se răcește și se întorc ploile. Prognoza meteo în Săptămâna Mare și de Paște. Primele zile ale săptămânii păstrează aceleași zile frumoase, cu temperaturi plăcute și soare strălucitor. Apoi, de la mijlocul săptămânii vremea se schimbă radical.

Potrivit prognozemeteo.ro, începând de miercuri se întorc ploile și se răcește. Temperaturile scad cu câteva grade în fiecare zi, astfel că de Paște vor fi temperaturi maxime de 19 – 22 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe