Connect with us

EVENIMENT

A tăiat patru copaci, dar s-a ales cu mai multe dosare penale. Câte infracțiuni a comis într-o singură zi un bărbat din Alba

Publicat

a tăiat patru copaci, dar s a ales cu mai multe

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Zlatna s-a ales cu un dosar penal după ce a tăiat ilegal patru copaci. Fapta s-a petrecut în data de 30 septembrie, iar o zi mai târziu acesta a fost reținut. 

Pe lângă că a tăiat copacii acesta i-a transportat cu un autoturism pe care erau montate plăcuțe false. Mai mult de atât, bărbatul nici nu avea permis de conducere.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Doi liberali clujeni, alături de Nicolae Ciucă la depunerea semnăturilor pentru alegerile prezidențiale

Publicat

pnl 1.jpg

Doi clujeni s-au numărat printre liberalii care l-au însoțit pe Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal și candidatul formațiunii la Cotroceni, la depunerea candidaturii și a semnăturilor pentru participarea la alegerile din 24 noiembrie.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a depus miercuri candidatura pentru alegerile prezidenţiale, alături de cele peste 1,5 milioane de semnături de susținere. Fostul premier a fost însoțit de mai mulți lideri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Când va avea loc prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din acest an. Sunt invitați opt candidați la Cotroceni

Publicat

când va avea loc prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din

Prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din acest an va fi organizată în luna noiembrie. Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Digi24 au invitat la o dezbatere electorală opt candidați pentru a răspunde la întrebările românilor, înainte de primul tur al scrutinului pentru Cotroceni, programat pe 24 noiembrie. 

Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi, George Simion, Kelemen Hunor, Ludovic…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Florin Vlad din Alba Iulia vrea să arate că are cel mai puternic braț stâng în skandenberg, la Sibiu. Va participa la Cupa Lupilor

Publicat

florin vlad din alba iulia vrea să arate că are

Florin Vlad din Alba Iulia merge la Sibiu pentru a arăta că are cel mai puternic braț stâng din România, la skandenberg. Acesta își va încleșta brațul Florin Rada, la competiția sportivă, Cupa Lupilor, ediția a IV-a. 

Cei doi vor concura la categoria grea. Florin Vlad are 35 de ani și 112 kilograme, iar Florin Rada 47 de ani și 117 kilograme. 

Evenimentul sportiv va loc la Shopping City Sibiu, în data de 12 octombrie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Nămol provenit din epurarea apei, valorificat în agricultură, la Cluj

Publicat

cartolina namol e1727859892879.png

Nămolul nepericulos rezultat din epurarea apei va fi valorificat în agricultură. Urmare a investițiilor realizate la Cluj, cantitățile de nămol sunt în continuă scădere.

 Compania de Apă „Someș” S.A., societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar, a inițiat o procedură de achiziție publică ce are ca obiect colectarea, transportul și aplicarea pe terenuri agricole a cca. 7.200 de tone de nămol rezultat în urma tratării…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe