Connect with us

EVENIMENT

Accident cu 5 victime în județul Teleorman

Publicat

Cinci persoane sunt rănite, una în stare critică, după ce cele două mașini în care se aflau s-au ciocnit în localitatea Peretu din județul Teleorman.

Accidentul s-a produs joi seara pe E70, în localitatea Peretu.

Conform ISU, sunt două autoturisme implicate.

Primele informații arată că patru victime sunt conștiente și cooperante, toate din aceeași mașină, însă cu multimple traumatisme, iar în cealaltă mașină, șoferul este încarcerat, inconștient, cu semne vitale.

Intervine Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede, cu o descarcerare, o mașină de stingere, un SMURD, iar de la SAJ Teleorman 4 echipaje medicale.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Festivalul ”Lucian Blaga” Sebeș 2024: Mircea Dinescu își lansează un nou volum de poezie. Eveniment la muzeul municipal

Publicat

festivalul ”lucian blaga” sebeș 2024: mircea dinescu își lansează un

Festivalul ”Lucian Blaga” Sebeș 2024: Duminică, 19 mai, poetul Mircea Dinescu își lansează volumul „E-obositor să nu iubești pe nimeni”. Evenimentul va fi organizat de la ora 19.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș.

Mircea Dinescu s-a născut în data de 11 noiembrie 1950, la Slobozia. A debutat ca poet în anul 1967, în revista „Luceafărul”, iar 1971 i se publica primul volum de versuri, „Invocație nimănui”, pentru care a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Brățară pentru surzi, care convertește muzica în vibrații, invenție a studenților UTCN. E bună la UNTOLD

Publicat

brat 1 1000x600.jpg

O echipă de studenți a Universității Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) a inventat o brățară pentru persoanele cu deficiențe de auz, care convertește muzica în vibrații, dispozitivul fiind prezentat, miercuri, în finala celei de-a șaptea ediții a competiției studențești ”Internet of Things Student Challenge”

Ioana Popa, studentă în anul IV la Facultatea de Automatică și Calculatoare, a declarat că brățara Rhythm Touch poate fi folosită la concerte, inclusiv…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poliția Municipiului Alba Iulia s-a mutat temporar în fosta Policlinică a Spitalului Județean de Urgență. Care este motivul

Publicat

poliția municipiului alba iulia s a mutat temporar în fosta policlinică

Poliția Municipiului Alba Iulia funcționează începând cu data de 14 mai 2024, într-un imobil situat pe strada Mușețelului, la numărul 2 (Fosta Policlinică a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia).

Etajul II și mai multe birouri situate la etajul I al imobilului au fost pus la dispoziția Inspectoratul de Poliția Județean Alba de către Consiliul Județean Alba, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a sediului Poliției Municipiului Alba Iulia.

Cetățenii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rabla Plus: Ce se întâmplă cu banii rămași neconsumați de persoanele fizice. Programul, sub așteptări

Publicat

rabla plus: ce se întâmplă cu banii rămași neconsumați de

Rabla Plus: Ce se întâmplă cu banii rămași neconsumați de persoanele fizice, este întrebarea pe care o clarifică autoritățile. 

Sumele neconsumate în Programul „Rabla Plus” pentru persoane fizice vor fi direcţionate către secţiunea destinată persoanelor juridice, unde se pare că lucrurile merg mai bine, a declarat, miercuri, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet.

„La nivel mondial există o dinamică foarte accentuată în ceea ce priveşte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe