Connect with us

EVENIMENT

Accident cu patru victime în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău

Publicat

Trafic rutier dirijat în municipiul Râmnicu Sărat, pe strada Focșani, după un accident de circulație.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoutilitară condusă de un șofer de 51 de ani, din Vaslui pe direcția Vrancea către Buzău, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula înaintea sa și la volanul căruia se afla un conducător auto de 30 de ani,din Vrancea.

În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat în mașina care o preceda, condusă de un șofer ramnicean, de 41 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ocupanților autoturismului condus de tânărul din Vrancea, șoferul și 3 pasageri cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, toți din Râmnicu Sărat.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Dealeri de DROGURI arestați la Cluj. Vindeau consumatorilor clujeni inclusiv CRISTAL

Publicat

droguri cristal 1.jpg

Doi bărbați au fost arestați pentru 30 de zile, iar un al treilea a fost pus sub control judiciar, după ce au fost reținuți de polițiștii clujeni pentru deținere de substanțe psihoactive și trafic de droguri de mare risc.

În acest caz au fost efectuate 14 percheziții domiciliare în județul Cluj, în urma cărora au fost descoperite și ridicate cantități de substanță psihoactivă (2MMC), un grinder, obiecte purtând urme de materie vegetală, precum și alte…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„U” Cluj începe LUPTA în play-out pe Cluj Arena împotriva echipei FC Botoșani

Publicat

u vineri play out.jpeg

„U” Cluj și FC Botoșani se vor întâlni vineri de la ora 17:30 pe Stadionul Cluj Arena unde vor disputa prima partidă din play-out.

„Șepcile roșii” sunt pe primul loc din play-out după înjumătățirea punctelor și au ca obiectiv menținerea poziției de lider

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău vine după un parcurs excelent de cinci meciuri fără gol primit, dar rezultatul de egalitate din ultima partidă nu a fost de ajuns ca „studenții” să se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O nouă categorie de medici va beneficia de indemnizații pentru gărzi. Anunțul făcut de Ministerul Sănătăţii

Publicat

ce măsuri a luat dsvsa alba după toxiinfecțiile alimentare din

O nouă categorie de medici va beneficia de indemnizații pentru gărzi. Ministerul Sănătăţii a anunţat joi că medicii de medicină generală din cadrul serviciilor de ambulanţă şi al structurilor de primiri urgenţe vor primi o indemnizație pentru efectuarea gărzilor. Indemnizațiile acordate în prezent pentru medicii specialişti şi primari care efectuează gărzi nu se vor modifica. 

Potrivit reprezentaților ministerului, în Monitorul Oficial al României nr. 202 din 11 martie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O femeie care a căzut într-un lac aflat în zona Parcul Arini din Sebeș, salvată de pompieri. A fost transportată la spital

Publicat

o femeie care a căzut într un lac aflat în zona

O femeie care a căzut într-un lac aflat în zona Parcul Arini din Sebeș a fost salvată joi seara de pompieri. Aceasta a fost transportată la spital de un echipaj SMURD. 

Potrivit ISU Alba, Secția de pompieri Sebeș a fost solicitată să intervină în municipiul Sebeș, parcul Arini pentru salvarea unei femei căzute în lac.

La scurt timp după sosirea forțelor de intervenție la locul producerii evenimentului aceasta a fost extrasă din lac.

Femeia în vârstă de 38 ani a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe