Connect with us

EVENIMENT

Accident cu victimă în Argeș. O autoutilitară și un autoturism, implicate

Publicat

accident general 1

Un accident rutier s-a produs, marți dimineață, în comuna Lunca Corbului, județul Argeș, în zona Popasului Cerbu, între un autoturism și o autoutilitară.

În urma evenimentului a rezultat o singură victimă, conștientă, care acuză dureri lombare.

La fața locului intervin pompierii de la Secția Costești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj al SAJ.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Evaluare Națională 2024 clasa a II-a. Subiectele la proba de Română citit. Cerințele pentru elevi la testarea din 14 mai

Publicat

evaluare națională 2024 clasa a ii a. subiectele la proba de

Evaluare Națională 2024 clasa a II-a. Marți, 14 mai, elevii au susținut testarea de Limba română – citit. Joi, 16 mai, va fi ultima probă, la Matematică și Științe ale naturii.

Testările sunt organizate pentru evaluarea cunoștințelor elevilor, la finalul clasei a II-a. În funcție de rezultate, învățătorii vor face planuri individualizate de învățare, dacă este cazul.

Notele nu sunt comunicate public. Le vor afla părinții, pentru a cunoaște gradul de acumulare a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Val de scumpiri la produse și servicii. Categoriile la care s-au înregistrat cele mai mari creșteri de prețuri

Publicat

val de scumpiri la produse și servicii. categoriile la care

Val de scumpiri la produse și servicii: Serviciile poştale, detergenţii şi medicamentele se află în topul scumpirilor înregistrate în aprilie 2024, comparativ cu aceeaşi lună a anului anterior. 

Datele au fost publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS), potrivit Agerpres.

În aprilie 2024, preţul serviciilor poştale a urcat cu 26,25%, comparativ cu aprilie 2023, cel al detergenţilor cu 25,64%, iar cel al medicamentelor cu 23,86%.

În ceea ce priveşte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Boc: Am văzut mucuri de țigară pe plaja de la Someș. Acest lucru nu poate continua la Cluj. Avertisment și pentru cei cu câini

Publicat

maluri somes primaria cluj2.jpg

Primarul Emil Boc s-a arătat deranjat de faptul că a văzut mucuri de țigară în nisip pe plaja de la Someș. De asemenea, Boc spune că proprietarii de câini trebuie să fie civilizați și să adune după ce patrupedele își fac nevoile.

Emil Boc a declarat la Ziua Live că majoritatea clujenilor cu care a vorbit apreciază lucrările care s-au făcut, cu fonduri europene, pe malul Someșului, dar i-a invitat pe oameni să spună ce nu le place.

Boc: Am văzut mucuri de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 504 posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 504 posturi la alba iulia,

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 14 mai. Sunt vacante 504 posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe