Connect with us

EVENIMENT

Accident cumplit, în apropiere de Sovata. Bărbat găsit mort într-un lac, după 10 ore de căutări

Publicat

accident atv
Sursa foto: ISU Mureș

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a anunţat, vineri, că a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul unui bărbat în vârstă de 55 de ani, care şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu un ATV într-un lac în apropiere de Sovata.

„Ieri, în jurul orei 09,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Sovata, au fost sesizaţi de către o femeie din localitate, despre faptul că soţul acesteia, de 55 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul serii precedente, în jurul orei 19,00, cu un ATV, şi nu a mai revenit. Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi plecat spre o zonă mai greu accesibilă din localitatea Sovata, respectiv zona Bekecs, fapt pentru care în cauză s-au efectuat căutări de către echipaje din cadrul Salvamont Mureş, ISU Mureş, poliţişti, precum şi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sovata. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat într-un lac din zona respectivă, totodată în lac, fiind identificat şi ATV-ul cu care acesta a plecat de la domiciliu”, a declarat Emanuela Rugină, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş.

Potrivit sursei citate, în cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat, vineri, pe o pagină de socializare, că a intervenit pentru căutarea persoanei dispărute în zona Bekecs, cu un ofiţer, 4 subofiţeri, 1APIC şi 1 UTV.

„Pentru căutarea persoanei dispărute au intervenit următoarele forţe venite în sprijin, 10 salvatori montani, patru voluntari salvamont, o echipă canină, şase motociclete enduro, două ATV-uri, patru auto off road, un avion privat, un elicopter SMURD, două persoane ocolul silvic, un poliţist, patru persoane de la SVSU Sovata şi nouă persoane civile voluntare. În urma căutărilor efectuate de către forţele participante în jurul orei 18,30, a fost găsit un ATV căzut într-un lac şi haine care probabil aparţineau persoanei căutate, după încă 20 de minute de căutări persoana a fost găsită decedată în lac”, precizează ISU Mureş. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

4 copii și o femeie din Cluj s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Publicat

ambulanta 2 e1670876778104.jpg

4 copii, cu vârste între 3 și 8 ani, dar și o femeie, s-au intoxicat, joi, cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați, de puține momente, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane care, se pare, s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

4 copii și o femeie din Cluj s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Solicitarea a venit în jurul orei 20 și a anunțat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Oțelul Galați – „U” Cluj, 2-1. Clujenii sunt învinși în deplasare și ratează calificarea în finala Cupei României

Publicat

u cluj otelul.jpg

„U” Cluj și Oțelul Galați s-au întâlnit astăzi, 18 aprilie, pe Stadionul Oțelul din Galați în semifinala Cupei României. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor și echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău ratează calificarea în finala Cupei României.

Echipele de start

Oțelul Galați: Pap – Adăscăliței, Cisse, Yabre, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel, Pop, Bodișteanu

REZERVE: Neagu, Rusevic, Rus, Tănasă, Malle, Telles, Jardan,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Procurorii din Blaj au transferat un dosar de înșelătorie la nivel european, magistraților din Germania. Escrocherii cu utilaje

Publicat

procurorii din blaj au transferat un dosar de înșelătorie la

Un bărbat din Blaj a căzut victima unei escrocherii făcute de mai mulți bărbați din Germania, la nivel european. Este vorba despre o înșelăciune cu vânzarea unor utilaje agricole. 

Utilaje agricole folosite, care au un preț destul de mare, de peste 10.000 de euro. La doi ani de când a devenit victimă, magistrații din Blaj au admis cererea de transfer a cauzei penale, procurorilor din Germania. 

Din câte se pare făptuitorii, mai mulți bărbați din Germania, sunt anchetați…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii clujeni au ieșit pe străzi. Amenzi pentru zeci de pietoni, bicicliști și trotinetiști

Publicat

pietoni scaled.jpg

Polițiștii au organizat o acțiune în Cluj-Napoca, care îi vizează pe pietoni, bicicliști și trotinetiști.

Scopul acțiunii a fost promovarea unui mediu sigur și civilizat în zonele pietonale, respectarea normelor rutiere incidente, conștientizarea de către aceste categorii de participanți la trafic a riscurilor la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulație care li se adresează, potrivit IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni au ieșit pe străzi….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe