Connect with us

EVENIMENT

Accident CUMPLIT pe DN 29C în Botoșani. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața. Alte două persoane rănite, una în stare gravă

Publicat

Un tânăr de 22 de ani a decedat și alte două persoane au fost rănite în urma unui cumplit accident rutier produs, miercuri dimineață, în județul Botoșani. 

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN 29C, în zona localității Bucecea din județul Botoșani.

Din primele informații. conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina a părăsit carosabilul și a lovit un copac.

În urma impactului puternic., un tânăr de 22 de ani a murit.

Alte două persoane au fost rănite, dintre care una în stare gravă.

UPDATE: Potrivit ISU Botoșani, pompierii botoșăneni au intervenit, miercuri dimineață, la un accident rutier produs pe raza localității Calinesti, orașul Bucecea.

În eveniment a fost implicata o singură mașină in care se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 ani.

La fata locului au ajuns o autospeciala de descarcerare si una cu apă și spumă și trei ambulante și au constatat ca în autoturismul izbit în copac erau 2 persoane incarcerate. A treia era în afara mașinii.

Pompierii au scos pe cei doi tineri de pe scaunele din fața. Toate victimele au fost preluate de echipajele SAJ. Pentru unul s a declarat decesul, ceilalți doi, din care unul în stare gravă, sunt în drum spre spital.

În zona producerii accidentului, traficul a fost oprit.

UPDATE 2: Un al doilea tânăr a decedat în urma accidentului rutier produs, miercuri dimineaţă, pe raza localităţii Călineşti din judeţul Botoşani, au declarat, pentru AGERPRES, cadre medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.

Tânărul de 20 de ani se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului care, pe fondul vitezei excesive, a lovit violent un copac de pe marginea drumului naţional DN 29C. Imediat după accident, victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital, însă a decedat la scurt timp în Unitatea de Primiri Urgenţe.

UPDATE 3: Una dintre victimele accidentului rutier produs miercuri dimineaţă pe raza localităţii Călineşti este ofiţer de poliţie, au declarat, pentru AGERPRES, surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Românii pot investi în titluri de stat Tezaur. Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an. Cum pot fi cumpărate

Publicat

românii pot investi în titluri de stat tezaur. dobânzi neimpozabile

Românii pot investi în titluri de stat Tezaur. Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur, cu maturităţi de 1 şi 3 ani şi dobânzi anuale neimpozabile de 6,10%, respectiv 6,85%, a anunţat Ministerul Finanţelor (MF).

Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu şi sunt în forma dematerializată.

De la începutul acestui an, prin cele 3 emisiuni precedente, investitorii au cumpărat titluri de stat Tezaur de peste 3,2 miliarde lei.

Românii pot investi în titluri de stat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Traficant de droguri, arestat la Cluj. Avea în locuință canabis, ketamină și ciuperci halucinogene

Publicat

droguri 4.jpeg

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că bărbatul, traficant de droguri, ar fi deținut și depozitat în locuința sa, în scopul comercializării, diferite cantități de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi generează probleme fizice. Studiu internațional

Publicat

practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi

Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi generează probleme fizice. Un studiu recent condus de oameni de ştiinţă din Australia a constatat că jocurile video, practicate timp de cel puţin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de mâini sau de încheieturi şi dureri de spate sau de gât.

Cercetătorii au analizat date de la 955 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 94 de ani din Australia, Marea Britanie, Canada şi Statele Unite,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Mihnea Măruță: Rețelele sociale au legătură cu faptul că planeta este condusă de gerontocrație

Publicat

maruta 1.jpg

Lui Mihnea Măruță nu i-a plăcut niciodată să apară la televiziune sau la radio. Acum n-a prea avut încotro deoarece și-a lansat, la editura Humanitas, volumul ”Identitatea virtuală”, teza sa de doctorat în filozofie, și acesta a fost pretextul sub care l-am atras în cursa podcast-ului ”Contraste” pe Cluj24 realizat de Florin Danciu.

Tema cărții este fascinantă pentru că trăim cu toții, conștient sau nu, în oceanul realităților virtuale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe