Connect with us

EVENIMENT

ACCIDENT de ATV la Dăbâca. Bărbat fără semne vitale. Se aplică manevre de RESUSCITARE

Publicat

ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Un accident în care a fost implicat un ATV a avut loc, duminică seara, la Dăbâca, în Cluj. La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri și unul SMURD.

ATV-ul condus de un bărbat circula pe teren denivelat și s-a răsturnat. Conducătorul ATV-ului nu prezintă semne vitale și i se aplică manevrele de resuscitare, a comunicat ISU Cluj.

ACCIDENT de ATV la Dăbâca. Bărbat fără semne vitale. Se aplică manevre de RESUSCITARE

Update:

Au fost readuse…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ce este SMishing-ul și cum acționează infractorii, în perioada reducerilor de iarnă. Mesajele SMS la care trebuie să fim atenți

Publicat

ce este smishing ul și cum acționează infractorii, în perioada reducerilor

În perioada sărbătorilor, odată cu campaniile de Black Friday și reducerile de iarnă, românii sunt vizați de noi tentative de fraudă. Infractorii trimit mesaje false de tip SMS, ce par a proveni de la firme de curierat, cu scopul de a păcăli utilizatorii să furnizeze bani sau date sensibile. 

Potrivit Directoratului Național de Securitate Cibernetică (DNSC), volumul cumpărăturilor și, implicit, a tranzacțiilor online…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO. PNL Cluj dă startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale

Publicat

pnl2.jpg

PNL Cluj organizează, vineri, în fața sediului filialei o acțiune politică pentru a marca startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

La eveniment sunt prezenți liderii filialei județene care își exprimă susținerea pentru candidatul liberal Nicolae Ciucă.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sportivul Alecsandru Boloage din Alba Iulia face parte din lotul României de Taekwondo la Gimnaziada din Bahrain

Publicat

sportivul alecsandru boloage din alba iulia face parte din lotul

Sportivul Alecsandru Boloage din Alba Iulia face parte din lotul României de Taekwondo la Gimnaziada din Bahrain. Este vorba despre o competiție sportivă la care participă sportivi din toată lumea. 

Alecsandru face parte din lotul de takewondo și va lupta sâmbătă pentru reprezentativa României. Alecsandru este sportiv al clubului CS Unirea Alba Iulia și este elevul antrenorului Alin Moldovan, la Centrul de Arte Marțiale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mănăstirea Oașa: 140 de profesori din toată țara, la un eveniment organizat de Sinaxa Educațională pe tema generației digitale

Publicat

mănăstirea oașa: 140 de profesori din toată țara, la un

Sinaxa Educațională, o comunitate a profesorilor care integrează valorile religioase creștin-ortodoxe și formarea caracterului moral al elevilor în procesul de învățare, a organizat, în perioada 18 – 20 octombrie 2024, la Mănăstirea Oașa din județul Alba, întâlnirea de toamnă cu tema Generația digitală față în față cu dascălii săi.

Aproximativ 140 de profesori din toate regiunile geografice ale țării și de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe