Connect with us

EVENIMENT

Accident de ultimă oră pe DN6, în zona Porțile de Fier. Un TIR a căzut într-o prăpastie, traficul este îngreunat. Care este starea șoferului

Publicat

accident de ultimă oră pe dn6, în zona porțile de

Accident foarte grav pe DN6, în zona Porțile de Fier, unde un TIR a căzut pur și simplu într-o prăpastie! Accidentul a avut loc în urmă cu scurt timp pe DN 6, între municipiul Orșova și Porțile de Fier I, iar salvatorii au sosit deja la fața locului!

Accident de ultimă oră pe DN6, în zona Porțile de Fier

Update: Centrul Infotrafic a oferit un comunicat oficial, iar veștile nu sunt bune. Șoferul TIR-ului prăbușit în prăpastie nu prezintă semne vitale.

„Un autotren înmatriculat în străinătate a căzut de pe viaduct de la o diferenţă de nivel de peste 50 de metri, în zona stâncoasă. Şoferul autotrenului nu prezintă semne vitale, procedându-se la descarcerarea acestuia. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un sens, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute”,…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prognoza meteo 18 martie-15 aprilie 2024. Când se ÎNCĂLZEȘTE vremea la Cluj

Publicat

nori si soare e1587975866868.jpg

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 18 martie – 15 aprilie. Temperaturile vor fi blânde în perioada următoare, însă cu ploi multe, mai ales în săptămâna 25 martie – 1 aprilie.

Săptămâna 18 – 25 martie 2024

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi ușor mai ridicate.

Prognoza meteo 18 martie – 15 aprilie 2024. Când se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dana Nanu, consilierul local dat afară din PSD, este candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia

Publicat

dana nanu, consilierul local dat afară din psd, este candidatul

Dana Nanu este candidatul USR Alba Iulia la Primăria Alba Iulia. Dana Nanu a fost aleasă consilier local din partea PSD, iar apoi a fost dată afară din partid. 

Între timp aceasta a devenit consilier independent. 

Alegerea Danei Nanu pentru a candida a fost vehiculată de o bună perioadă de timp, în condițiile în care USR Alba și filiala locală au fost afectate de o serie de plecări.

Primul care a plecat, înapoi la PNL, a fost actualul primar Gabriel Pleșa, alături de o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Liber la evaziune: CCR a respins sesizarea privind dezincriminarea evaziunii mai mici de un milion de lei

Publicat

indemnizații majorate din martie 2024. cine primește mai mulți bani

Liber la evaziune: CCR a respins sesizarea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei.

Curtea Constituțională (CCR) a respins marți sesizarea depusă de USR și Forța Dreptei la legea care dezincriminează evaziunea fiscală, dacă prejudiciul e plătit, potrivit surselor G4Media.

Deputaţii Stelian Ion (USR) şi Ionel Dancă (Forţa Dreptei) au anunţat în decembrie că parlamentarii acestor partide depun sesizare la CCR împotriva legii prin care sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Intervenție de 6 ore a pompierilor clujeni la stingerea unui incendiu de casă în Cuzdrioara. Două persoane, la spital

Publicat

incendiu cuzdrioara1.jpg

Intervenție de 6 ore a pompierilor din cadrul Detașamentului Dej solicitați pe parcursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unei case de locuit și o anexă gospodărească din localitatea Cuzdrioara.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și un echipaj SMURD, unde au găsit anexele și acoperișul casei, cu o suprafață cumulată de aproximativ 350 mp, cuprinse de flăcări.

”Intervenție…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe