Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Accident feroviar în Costești, județul Argeș: O mașină a fost lovită de tren

Publicat

costesti acc feroviar3

Un accident feroviar soldat cu pagube materiale a avut loc luni dimineață în orașul Costești, județul Argeș.

Potrivit ISU Argeș, pompierii au intervenit la bariera de trecere la nivel cu calea ferată din orașul Costești – Argeș, în cazul unui autoturism acroșat de tren.

costesti acc feroviar

UPDATE: Este vorba despre un tren de personal, iar  în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Din primele informații, nu sunt probleme deosebite și nici victime ale incidentului.

costesti acc feroviar2

La fața locului sunt două echipaje la de Secția de Pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

Potrivit IPJ Argeș, din primele date conducătorul autoturismului ar fi suferit leziuni ușoare.

costesti acc feroviar1

La fața locului se afla polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, urmând ca cercetările să fie efectuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș.

UPDATE: Precizările IPJ Argeș:

„Luni, 18 aprilie, în jurul orei 09:30, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a fost lovit de tren, la intrarea în orașul Costești, la pasajul de cale ferată situat la km CF 130+400.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești și polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș.

Din verificări s-a stabilit că un bărbat de 64 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism dinspre str. Industriei spre str. Victoriei din Costești, nu a respectat regulile la trecerea la nivel cu calea ferată, bariera fiind coborâtă și semnalizarea acustică și luminoasă de avertizare în funcțiune, împrejurare în care acesta a fost surprins în gabaritul căii ferate și lovit de trenul care circula pe relația Craiova – Pitești.

Din fericire, conducătorul autoturismului, care se afla singur în autoturism, nu a suferit leziuni.

Locomotiva trenului a suferit avarii minore, iar după verificările preliminare și-a continuat deplasarea. Autoturismul a fost avariat în partea spate. Din verificări s-a stabilit și că autoturismul avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată.

Ca urmare a abaterilor constatate, conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.610 lei, după cum urmează:

– amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, ca urmare a nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată cu bariere, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.
– amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, ca urmare acirculației cu valabilitatea I.T.P. expirată, iar certificatul de înmatriculare a fost retras, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Admitere în școlile de Poliție 2024: Au început înscrierile. Toate informațiile legate de etape și proceuri

Publicat

admitere în școlile de poliție 2024: au început înscrierile. toate

Admitere în școlile de Poliție 2024: În perioada aprilie – iulie 2024, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române.

Este vorba despre Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și despre Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, pentru formarea agenților de poliție.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VINOVAT de poluarea de pe Someș, un autotren parcat în spatele Sălii Polivalente Cluj-Napoca. Apele Române continuă intervenția

Publicat

poluare 2 1.jpg

Apele Române acționează, în continuare, pentru limitarea poluării de pe Someșul Mic, în Cluj-Napoca. Sursa acesteia se pare a fi un autotren parcat în spatele Sălii Polivalente.

„Specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Cluj intervin în continuare pentru limitarea efectelor poluării râului Someșul Mic.

Astfel, aceștia au suplimentat materialul absorbant. Totodată, utilizează și spill sorb, absorbant natural şi biodegradabil pentru reținerea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Echipa Rotar și-a depus candidatura pentru Blaj. Cine se află pe lista PNL, pentru viitorul consiliu local

Publicat

echipa rotar și a depus candidatura pentru blaj. cine se află

Echipa Rotar și-a depus candidatura pentru Blaj: Primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar și-a depus miercuri, la Biroul Electoral de Circumscripție al municipiului, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului și, de asemenea, lista de candidați ai partidului pentru viitorul Consiliu Local.

”Ca de obicei, suntem primii! Pentru viitorul mandat propun blăjenilor o echipă sudată, bine pregătită, oameni cu abilități dovedite în administrație și cu o atitudine…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Directorul general: „depinde când ne intră banii în conturi”

Publicat

poşta română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. directorul

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Procesul depinde de data la care compania primeşte banii, a declarat, miercuri, directorul general al operatorului poştal de stat, Valentin Ştefan.

„Răspunsul scurt este <da, până de sărbători putem livra pensiile>. Acum să vă dau câteva detalii. Data de 2 mai este zi lucrătoare. În companie vom lucra.

Citește și Pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. Când intră pensiile pe luna mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe