Connect with us

EVENIMENT

Accident feroviar MORTAL în Vâlcea. Femeie spulberată de tren

Publicat

pompieri accident general
ISU Vâlcea a fost solicitat să intervină, vineri, în cazul unui pieton lovit de tren în dreptul localității Stolniceni.
Aici, trenul 1521, implicat în accident, era oprit.

UPDATE: Precizările IPJ Vâlcea:

„La data de 18 martie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea au intervenit la un apel 112, primit în jurul orei 13:58, prin care un mecanic de locomotivă a sesizat faptul că a accidentat mortal o persoană.

Din primele informații se pare că ar fi vorba de o femeie, de 43 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care se afla pe șinele de tren, între stațiile CFR Râureni și CFR Govora, ce a fost accidentată mortal de către un tren.

În cauză, se efectuează cercetări de către polițiștii Biroului Transporturi Feroviare, în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.”

Ajunși la fața locului, angajații ISU au găsit victima.
Este vorba de o femeie lovită de tren, care a suferit leziuni incompatibile cu viața. A fost declarată decedată.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Desantul aerian de la Câmpia Turzii, amânt din cauza condițiilor meteo. Circulația pe un tronson din A3 se închide luni

Publicat

1715333927 operatiune desant 1000x600.jpg

Desantul aerian de la Câmpia Turzii, care urma să aibă loc duminică,12 mai, se amână din cauza condițiilor nefavorabile, anunță Ministerul Apărării.

Aproape 2.000 de parașutiști din mai multe țări aliate vor participa la exercițiului SWIFT RESPONSE 24 de la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii luni, în 13 mai, și nu duminică, așa cum a fost anunțat inițial.

Desantul aerian de la Câmpia Turzii, amânt din cauza condițiilor meteo. Circulația pe un tronson…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Proiect pentru construirea unui centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități, la Alba Iulia. Cum va arăta clădirea

Publicat

foto: proiect pentru construirea unui centru de zi pentru persoane

Primăria Alba Iulia vrea să construiască un Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități, pe un teren aflat în zona Căminului pentru persoane vârstnice. 

Administrația locală a lansat în consultare publică, pe 8 mai, elaborarea PUD – înființare Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabiliăți „Orizonturi”.

Potrivit documentației, oportunitatea întocmirii acestui Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) a fost determinată de intenţia Primăriei Alba Iulia de a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de ploi torențiale, vânt puternic și grindină, în Alba și alte județe din țară, până duminică noaptea

Publicat

ploaie alba24 umbrela cod galben vreme rea ploi 1000x600.jpeg

Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de apă, valabilă în județul Alba și alte județe din țară duminică, între orele 12:00 și 23:00. 

Potrivit ANM, în intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină în Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

12 mai: Ziua Națională a Portului Tradițional din România. Portul popular, un element al identității naționale

Publicat

12 mai: ziua națională a portului tradițional din românia. portul

Ziua Naţională a Portului Tradiţional din România este sărbătorită la 12 mai. Marcarea acestei zile a fost instituită prin Legea 102/2015.

„Tradiţia reprezintă un element primordial în identificarea existenţei şi evoluţiei istorice şi socio-culturale a unei naţiuni. Portul tradiţional, alături de alte elemente culturale ca muzica, dansul popular, meşteşugurile populare reprezintă un etalon real în ceea ce priveşte specificitatea poporului român, popor care în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe