Connect with us

EVENIMENT

Accident grav într-o localitate din Bistrița-Năsăud: Un autoturism s-a răsturnat în afara drumului

Publicat

accident bistrita nasaud
arhiva foto

Un accident rutier a avut loc, marți dimineața, într-o localitate din Bistrița-Năsud. Un autoturism în care se aflau trei persoane – dintre care doi copii, s-a răsturnat în afara drumului.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, accidentul a avut loc pe raza localității Strâmba.

Din primele informații, un autoturism în care se aflau doi copii și un adult s-a răsturnat în afara șoselei.

UPDATE 2: Precizările IPJ Bistrița-Năsăud

Marți, 17 ianuarie, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Județean 152C, în localitatea Strâmba.

Din primele date, o tânără de 25 de ani, din Slătinița, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

UPDATE: Starea victimelor

Echipajul de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD au preluat de la locul solicitării doi copii în vârstă de 1 an și 4 luni, respectiv 5 ani. Cei doi copii nu aveau mărci traumatice vizibile. De asemenea, o femeie (mama copiilor), prezenta un traumatism cranian minor.

Cei trei au fost transportați la spital pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri suplimentare.

Au intervenit trei echipaje SMURD, inclusiv echipajul de terapie intensivă și două echipaje de pompieri cu autospeciale de descarcerare.

Primele echipaje ajunse la locul solicitării au găsit trei victime – doi copii și o femeie.

Cei trei au reușit să iasă singuri din autoturism. Aceștia au primit ajutor medical de la echipajele de salvare ajunse la fața locului și au fost apoi transportați la spital cu răni ușoare.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu și Costel Pătrășcan la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 Alba Iulia

Publicat

cristian tudor popescu, florin chilian, liviu stănescu și costel pătrășcan

Târgul de cArte Alba Transilvana este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba. Anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.30.

Pe toată perioada desfășurării târgului, respectiv în perioada 10-12 mai 2024, organizatorii au pregătit pentru iubitorii de carte numeroase surprize din zona culturii scrise și nu numai.

Prima zi a târgului de carte va fi încheiată cu o conferință susținută de Ana Blandiana…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Gabriel Pleșa, la Alba24: Când vor fi gata lucrările de mobilitate, soluții și proiecte pentru traficul din Alba Iulia

Publicat

video gabriel pleșa, la alba24: când vor fi gata lucrările

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa a fost prezent joi, în studioul Alba24, unde a vorbit despre stadiul lucrărilor la proiectele de mobilitate dar și despre planurile administrației în ceea ce privește traficul din municipiu.

Acesta a anunțat data la care albaiulienii vor scăpa de șantierele din oraș, respectiv când ar urma să fie finalizate proiectele de mobilitate pe principalele bulevarde din municipiu.

Potrivit lui Gabriel Pleșa, administrația locală vrea să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Flaviu Udrea, CANDIDATUL Alianței USR+ARI pentru Florești

Publicat

flaviu udrea e1714146413253.jpg

Flaviu Udrea, consilier local la Florești, și-a depus candidatura din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI pentru funcția de primar al celei mai mari comune din România.

„Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani. Alianța Uniți pentru Florești USR+ARI este alternativa la actuala administrație locală, care în ultimii ani și-a văzut doar interesele proprii și mai puțin pe cele ale cetățenilor. Pe 9 iunie trebuie să facem o schimbare dacă vrem…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Percheziții la mai multe firme din Alba și Bistrița Năsăud. Cum au încercat să evite plata impozitului către stat

Publicat

perchezitii mascati droguri.webp.webp

Mai multe firme din Alba și Bistrița Năsăud au fost percheziționate de polițiștii de la Criminalitate Economică ai IPJ Alba. 

Perchezițiile au avut loc joi, 25 aprilie 2024 și au fost comunicate o zi mai târziu, pe 26 aprilie, de către reprezentanții IPJ Alba. Descinderile au legătură cu un dosar mai vechi al polițiștilor, deschis în 2023. 

Au fost efectuate 15 percheziții, pe raza județelor Alba și Bistrița Năsăud, în cadrul unui dosar penal care vizează fapte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe