Connect with us

EVENIMENT

Accident GRAV la Cărpiniș. O persoană a rămas încarcerată după ce un autoturism a intrat într-un cap de pod

Publicat

accident grav la cărpiniș. o persoană a rămas încarcerată după

Accident GRAV la Cărpiniș, produs miercuri seară. Reprezentanții ISU Alba au transmis că, din primele informații, o persoană ar fi rămas încarcerată. 

UPDATE: După ce au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că este vorba despre un autoturism care a intrat într-un cap de pod.

În mașină se află o persoană încarcerată, conștientă (primele informații precizau că ar fi vorba despre o persoană…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Accident la Suceagu, în Cluj. Două mașini implicate. Un bărbat dus la SPITAL

Publicat

accident 7 e1727252295886.jpg

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe raza loc. Suceagu, în jud. Cluj. Au fost implicate două mașini. Un bărbat de 45 de ani a fost dus la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Suceagu. În accident au fost implicate două autoturisme, însă din fericire nu au existat victime încarcerate.

FOTO. Accident la Suceagu, în Cluj. Două mașini implicate. Un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Plafonarea tarifelor la polițele RCA, prelungită încă 3 luni. Ciolacu: ”Decizie pentru milioane de proprietari de autoturisme”

Publicat

plafonarea tarifelor la polițele rca, prelungită încă 3 luni. ciolacu:

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că executivul prelungește plafonarea prețurilor la polițele RCA pentru automobile cu încă 3 luni, până la sfârșitul anului 2024.

Acesta a precizat că decizia e luată la propunerea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a evita ”apariția unor dezechilibre în piață și creșterea prețurilor la aceste polițe auto”.

”Luăm azi o decizie importantă pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Permisul de conducere reținut de poliție va putea fi urmărit online, precum coletele de la curier. Proiect de lege

Publicat

permisul de conducere reținut de poliție va putea fi urmărit

Permisul de conducere reținut de poliție, sau talonul mașinii, vor putea fi urmărite online, precum coletele de la curieri. 

Senatul a adoptat un proiect de lege prin care ar putea fi implementat un sistem digital de urmărire a documentelor reținute de Poliție, scrie ProMotor.

Concret, conducătorii auto cărora le sunt reținute permisul de conducere sau certificatul de înmatriculare vor putea urmări online…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Facilităţi pentru cei care își achită datoriile restante la ANAF. Cum pot beneficia de anularea dobânzilor și penalităților

Publicat

facilităţi pentru cei care își achită datoriile restante la anaf.

Facilităţi pentru cei care își achită datoriile restante la ANAF. Contribuabilii care își achită până la sfârșitul lunii noiembrie datoriile înregistrate către ANAF la data de 31 august pot beneficia de anularea dobânzilor și penalităților.

În acest sens, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov a transmis o informare cu privire la aplicarea unor măsuri de amnistie fiscală și acordarea unor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe