Connect with us

EVENIMENT

Accident groaznic în județul Constanța. Cinci răniți după ce două mașini s-au ciocnit

Publicat

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce două mașini s-au ciocnit pe o șosea din județul Constanța. 

Polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea accidentului rutier pe DN 2A, între două autoturisme care circulau în aceeași direcție, dinspre Constanța către Hârșova.

Mașinile erau conduse de doi bărbați de 29, respectiv 64 de ani.

În urma impactului, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă. Una dintre mașini a ajuns într-un șanț de colectare a apei, iar cealaltă pe câmp.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a cinci persoane, toate din autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani, potrivit Poliției Constanța.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat de presă Alina Hărăguş preşedinte Organizaţia Femeilor Liberale Alba: Antreprenoarele din Alba aduc valoare economiei

Publicat

comunicat de presă alina hărăguş preşedinte organizaţia femeilor liberale alba:

„Înainte de toate sunt antreprenor, iar organizaţia pe care o conduc susţine antreprenoriatul feminin care prin iniţiativa de business aduce un plus valoare economiei judeţului Alba.”

A devenit un obicei ca fiecare întâlnire a Organizaţiei Femeilor Liberale Alba să aibă loc în format extins pentru că ne dorim să oferim doamnelor care nu sunt implicate politic acces la o cultură organizaţională cât mai abordabilă şi transparentă.

De asemenea, prin aceste întâlniri,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cetățenii din Sebeș pot preda medicamentele expirate și nefolosite la Spitalul din oraș. Precizările Primăriei

Publicat

cetățenii din sebeș pot preda medicamentele expirate și nefolosite la

Cetățenii din Sebeș și din localitățile limitrofe pot preda medicamentele expirate și nefolosite la Spitalul Municipal din oraș, în fiecare zi de sâmbătă. Acestea urmează să fie predate ulterior firmelor specializate în preluarea și distrugerea lor. 

Potrivit reprezentanților administrației locale, conform Legii nr. 269/2023, publicată în MO nr. 916/11.10.2023, medicamentele expirate și/sau neutilizate provenite de la populația municipiului Sebeș și localitățile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clădirea Anatomia a UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca se modernizează. Proiect de peste 11 milioane de euro

Publicat

anato 1.jpg

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMFIH) ”Iuliu Hațieganu” și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest au semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului de modernizare și reabilitare a clădirii Anatomia, situată pe str. Clinicilor nr. 3-5, valoarea proiectului depășind 11 milioane de euro.

Proiectul este implementat de UMF „Iuliu Hațieganu” prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027, Prioritatea 6 – „O Europă educată”, iar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Permis auto cumpărat cu 2000 de euro de pe Facebook. Ce a pățit un bărbat din Alba după ce a mers cu ”documentul” la poliție

Publicat

permis auto cumpărat cu 2000 de euro de pe facebook.

Un bărbat din Alba a fost condamnat pentru fals în acte, după ce a mers la poliție, să își schimbe permisul. Însă, permisul pe care îl avea era fals, cumpărat de pe Facebook. 

Cu 2000 de euro, acesta și-a cumparat un permis englezesc pentru a conduce următoarele categorii de autoturisme: B1/ B/ BE/ C1/ C/ C1E/ CE/ f/ k/ p / q.

Deși știa că este fals acesta a crezut că îi poate păcăli pe polițiști. Însă, cei de la Permise Auto și-au dat seama că actul este un fals….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe