Connect with us

EVENIMENT

Accident în Florești, produs de un șofer băut: A intrat cu mașina într-un gard, apoi a lovit un alt autoturism

Publicat

politia noaptea accident general
arhiva foto

Un accident rutier produs de un șofer care a consumat alcool s-a produs, marți seară, în Florești – județul Cluj. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului, a intrat cu mașina într-un gard, apoi a lovit un alt autoturism. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier, produs pe DN1 E60, pe raza localității Florești.

Din primele informații, coliziunea laterală s-ar fi produs între două autoturisme care se deplasau pe DN1 E60, pe raza localității Florești, din direcția Luna de Sus spre Cluj-Napoca.

Conducătorul unui autoturism, un bărbat de 43, din Comuna Florești, ar fi perdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, unde ar fi intrat în coliziune cu gardul unui imobil și un stâlp de electricitate, ulterior fiind proiectat într-un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani.

Evenimentul a fost soldat cu pagube materiale, iar în urma impactului nicio persoană nu a fost transportată pentru îngrijiri medicale.

Testarea alcoolscopică a bărbatului de 43 de ani a indicat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru conducătorul auto de 21 de ani rezultatul a fost negativ.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Actorul Florin Piersic se simte mai bine. A fost MUTAT din secția ATI a spitalului Foișor din București

Publicat

florin piersic bun facebook.jpg

Actorul Florin Piersic se simte mai bine după intervenția chirurgicală la care a fost supus zilele trecute. Acesta a fost mutat din secția ATI a spitalului Foișor din București și a început  recuperarea prin deplasări cu cadrul pe distanțe scurte.

„Comunicăm faptul că domnul Florin Piersic a fost mutat din secția ATI, într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluția pacientului, astăzi 16.05.2024, este bună, începând mobilizarea cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pensiile se mută online. Pensionarii vor avea acces la un spațiu privat virtual cu date despre pensii, talon, bilete de tratament

Publicat

pensiile se mută online. pensionarii vor avea acces la un

Pensionarii vor avea acces la o platformă ce va fi dezvoltată pentru Casa Națională de Pensii Publice. Este vorba despre o investiție de peste 130 milioane lei, fonduri PNRR, pentru implementarea unui sistem informatic integrat.

Proiectul este aprobat joi de Guvern.

„Avem o veste bună şi pentru pensionari. Introducem un nou sistem informatic performant la Casa Naţională de Pensii Publice, complet integrat. Este o investiţie de peste 130 de milioane de lei din PNRR şi, astfel,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Colegiile tehnice din Alba și-au prezentat oferta educațională la Alba Iulia. Ce mesaj au avut elevii pentru viitorii colegi

Publicat

video colegiile tehnice din alba și au prezentat oferta educațională la

Elevi de la mai multe licee și colegii din Alba au fost prezenți joi, 16 mai, la Târgul Ofertelor Educaționale. Evenimentul a avut loc la Alba Iulia. 

Cei prezenți la standurile montate pe strada pietonală dintre muzeu și Sala Unirii, s-au străduit să își prezinte câte mai bine liceul. 

De la mâncare pe mese, la zâmbete și pliante la tot pasul. Elevii le-au prezentat celor interesați, posibil viitori colegi, ce oferte educaționale au.

La eveniment au participat 16…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de vânt puternic în Alba și în alte zone din țară, până vineri seara. Un județ, sub Cod Portocaliu

Publicat

vant pixabay meteo.webp.webp

Atenționare Cod Galben de vânt puternic în Alba și în alte zone din țară. Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, atenționare Cod Galben de vânt puternic, valabilă până vineri seara.

În perioada 16 mai – 17 mai, în sudul Banatului și al Transilvaniei, precum și în  zona Carpaților Meridionali vântul va avea intensificări. Vor fi rafale de 55-65 km/h și temporar de peste 70-80 km/h.

Local și temporar vor fi intensificări ale vântului și în sudul,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe