Connect with us

EVENIMENT

Accident în LANȚ pe DN1! Nouă maşini s-au lovit

Publicat

Un accident în care au fost implicate 9 autoturisem a avut loc duminică pe DN 1.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Brașov – Predeal, loc. Dârste, a avut loc  coliziune între 9 autoturisme, fără victime.

Traficul se desfășoară prin dirijare, pe un fir, alternativ în ambele sensuri.

Se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat, în condiții normale.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Gestul lui Tudor Chirilă a salvat un grup de elevi. Mesaj înduioșător, primit de artist. „Mulțumim pentru că ne-ați îndrumat”

Publicat

gestul lui tudor chirilă a salvat un grup de elevi.

Tudor Chirilă a dat o mână de ajutor unor elevi aflați la ananghie. Artistul a povestit totul pe o rețea socială, unde a primit și mulțumirile de rigoare de la elevii pe care i-a ajutat. Totul a pornit de la o simplă fotografie pe care liceenii au dorit să o facă cu artistul lor preferat.

Gestul lui Tudor Chirilă a salvat un grup de elevi

Iată ce a scris Tudor Chirilă pe o rețea socială: „Ieri m-au oprit vreo patru, cinci elevi pe stradă să facem o poză. Erau de la Liceul Nicolae Iorga. Ne-am aliniat în cadru, iar ei și-au răsfirat primele patru degete și strigau „paaaatru”, așa, ca un fel de „cheese”. -Ce e aia patru, am întrebat eu, crezând că ratez vreun semn coool cu care ar trebui să fiu la curent.

Am luat patru la informatică pentru că am chiulit! – Cum adică, nu v-a pus absență? V-a…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Satu Mare: Protest în fața Primăriei. Locuitorii se plâng de starea drumurilor din două cartiere

Publicat

protest satu mare sursa foto agerpres
sursa foto: Agerpres

Peste 100 de locuitori din cartierele Sătmărel şi Balta Blondă protestează luni, în faţa Primăriei Satu Mare, solicitând intervenţia administraţiei locale pentru a avea un drum decent.

Oamenii s-au prezentat cu pancarte şi au cerut să discute cu primarul Kereskenyi Gabor. Ei sunt nemulţumiţi de starea drumurilor din cartierele lor, afirmând că pot să circule doar cu cizme, iar copiii care merg la şcoală trebuie să îşi pună pantofi de schimb. Oamenii au spus că nu solicită asfaltarea drumurilor, ci doar reparaţia lor, pentru a putea circula în condiţii decente.

Reprezentanţii Primăriei au transmis că edilul se va întâlni în cursul dimineţii cu o delegaţie formată din 10 reprezentanţi ai protestatarilor.

Oamenii din Sătmărel au mai protestat în urmă cu 10 zile. Ei au discutat atunci cu viceprimarul Adelin Ghiarfaş, care i-a asigurat pe localnici că problema drumurilor este cunoscută şi că se va interveni în zonă cu piatră.

„Primăria are în vedere extinderea reţelei de canalizare şi pietruirea unor drumuri. Bineînţeles că probleme sunt ca şi în alte zone ale municipiului Satu Mare. Doleanţa dânşilor o înţeleg, se referă la faptul că au fost ignoraţi timp de 30 de ani de către administraţiile locale. Este adevărat că cei din Sătmărel au fost ignoraţi pe parcursul mai multor ani, dar noi nu putem decât să îi asigurăm că noi conştientizăm problemele pe care le au, ştim de ele, şi încercăm să intervenim punctual pentru o dezvoltare durabilă. Să începem cu canalizarea, să pietruim unde se poate, să mai nivelăm o stradă”, a declarat viceprimarul.

Agerpres

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Percheziții DNA în București și Călărași. Sunt verificate contracte de achiziție a echipamentelor pentru dotarea poliției

Publicat

perchezitii mascati descinderi general

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, anunță un comunicat.

Infracțiunile ar fi fost comise în perioada 2022-2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale și a poliței naționale.

În cursul zilei de 30 ianuarie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în cinci locații, situate pe raza municipiului București și a județului Călărași, din care trei sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

EVENIMENT

Turcia înclină balanța către acceptarea Finlandei în NATO. Președintele Recep Erdogan: „Suedia va fi șocată”

Publicat

turcia înclină balanța către acceptarea finlandei în nato. președintele recep

Finlanda și Suedia și-au exprimat clar intenția de a se alătura alianței NATO, din mai 2022, după invadarea Ucrainei de către Rusia, însă Turcia s-a opus și a pus condiții celor două state nordice. Acum, președintele Recep Tayyip Erdogan a dat de înţeles că ţara sa ar putea aproba candidatura Finlandei la alianță, dar nu același lucru s-ar putea întâmpla în cazul Suediei, după ce o serie de evenimente au provocat noi tensiuni între cele două țări.

Ce a spus Recep Erdogan despre intrarea Suediei în NATO

Acceptarea unui nou membru în NATO necesită acordul unanim al tuturor celor 30 de țări care fac parte din alianță, Turcia fiind singurul stat care se opune cel mai puternic aderării Finlandei și Suediei. Ankara și Budapesta nu au ratificat încă aderarea Suediei și Finlnadei la NATO.

Președintele…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe