Connect with us

EVENIMENT

Accident în lanț pe DN2 A județul Constanța. Trei autoturisme implicate. O persoană rănită

PublicatUn accident în lanț a avut loc duminică dimineața pe DN2A între localitățile Mihail  Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu, județul Constanța. Coliziune frontală în care au fost implicate 3 autoturisme. O persoană a fost rănită, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Din primele informații, o persoană a fost rănită ușor și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul rutier este întrerupt în ambele sensuri.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier în Ialomița. Autoutilitară pierdută de sub control răsturnată la marginea drumului

Publicat

Un accident rutier a avut loc luni după -amiaza, în jurul orei 13:00 pe DJ102H, la iesirea din localitatea Colilia, județul Ialomița. Șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului șoferul a fost rănit.

Din primele verificări efectuate se pare ca șoferul unei autoutilitare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Acesta a suferit mai multe leziuni în urma accidentului, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Impact frontal între o autoutilitară și un autoturism în Gorj. Un copil și trei adulți au fost răniți

Publicat

Impact frontal între o autoutilitară și un autoturism în  orașul Tismana, județul Gorj. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea unui copil și a trei adulți.

Din primele verificări, polițiștii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza orașului Tismana în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana, precum și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat 4 victime, 3 adulți și un copil.

Din fericire, acestea nu au fost încarcerate, erau conștiente, au fost preluate de echipajele de intervenție și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Tg-Jiu.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Impact violent între două autoturisme în Gorj. Două persoane au fost rănite

Publicat

Un accident a avut loc luni după-amiaza pe raza municipiului Motru, județul Gorj. Impact violent între două autoturisme. Două persoane au fost ransportate la spital.

Din primele verificări, polițiștii gorjeni, au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată la un accident rutier produs pe raza municipiului Motru în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Două persoane de sex masculin au fost rănite.

Acestea nu erau încarcerate, erau conștiente, au primit primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Motru pentru investigații medicale suplimentare.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate circumtanțele producerii accidentului.

Citește mai departe

EVENIMENT

Purtarea măştii, OBLIGATORIE în toate spaţiile publice deschise în Târgu Mureş şi în alte şase localităţi

Publicat

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mureş a hotărât, luni, ca purtarea măştii de protecţie să devină obligatorie în toate spaţiile publice deschise din Târgu Mureş şi din Ungheni, Cozma, Cristeşti, Sâncraiu de Mureş, Sângeorgiu de Mureş, Sântana de Mureş, pe fondul creşterii numărului cazurilor pozitive de COVID-19.

Mesajul cu impunerea obligativităţii purtării măştii, începând din data de 20 octombrie, timp de 14 zile, în cele şapte localităţi, a fost transmis prin serviciul RO-ALERT.

“Amintim faptul că, potrivit HG nr. 856/2020, purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise, în localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori (…) Totodată, în localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori (în 16 localităţi n.r.), masca de protecţie este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi pieţele, târgurile, zonele de aşteptare (staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea), falezele, zonele în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale şi în proximitatea instituţiilor de învăţământ până la o distanţă de 50 m de intrarea în perimetrul şcolii”, a anunţat, luni, Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş.

În baza HG nr. 856/2020, CJSU Mureş a interzis în cele şapte localităţi, inclusiv în Târgu Mureş, activităţile cu publicul în interiorul restaurantelor şi cafenelelor, a închis cinematografele, sălile de spectacole şi cele de jocuri de noroc.

“În situaţia în care activitatea operatorilor economici menţionaţi mai sus este restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective (…) Reamintim că organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive, etc) în spaţii deschise şi închise precum saloane, cămine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente – fără a se limita la acestea – este interzisă prin Hotărâre de Guvern”, au precizat reprezentanţii Prefecturii Mureş. AGERPRES

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate