Connect with us

EVENIMENT

Accident în Piatra Neamț: Un șofer a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un gard

Publicat

arhiva foto

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs, sâmbătă la amiază, în Poatra Neamș, după ce un autoturism scăpat de sub control a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un gard de pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs pe strada Gheorghe Asachi, în localitatea Piatra Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani conducea un autoturism pe strada Gheorghe Asachi, din direcția Văleni spre Piatra Neamț, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard.

În urma impactului a rezultat rănirea conducatorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Mihnea Măruță: Rețelele sociale dau o șansă oricărui om sau copil, de oriunde de pe planetă

Publicat

maruta 1.jpg

Lui Mihnea Măruță nu i-a plăcut niciodată să apară la televiziune sau la radio. Acum n-a prea avut încotro deoarece și-a lansat, la editura Humanitas, volumul ”Identitatea virtuală”, teza sa de doctorat în filozofie, și acesta a fost pretextul sub care l-am atras în cursa podcast-ului ”Contraste” pe Cluj24 realizat de Florin Danciu.

Tema cărții este fascinantă pentru că trăim cu toții, conștient sau nu, în oceanul realităților virtuale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânără de 20 de ani, ELECTROCUTATĂ după ce s-a urcat pe un tren aflat aproape de Gara Cluj-Napoca

Publicat

tren gara bun 1 e1700727763253.jpeg

Un echipaj SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare, din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, au fost solicitate, sâmbătă dimineață, pentru a acorda primul ajutor calificat unei tinere, în vârstă de aproximativ 20 de ani, care s-a electrocutat pe o garnitură de tren garată în apropiere de Gara Cluj-Napoca.

Tânără de 20 de ani, ELECTROCUTATĂ după ce s-a urcat pe un tren aflat aproape de Gara Cluj-Napoca

Potrivit ISU Cluj, echipajele operative s-au deplasat de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: „Misiune imposibilă” de ecologizare pe Valea Arieșului, în Apuseni. „Este o groapă de gunoi dintr-un capăt în altul”

Publicat

video: „misiune imposibilă” de ecologizare pe valea arieșului, în apuseni.

„Misiune imposibilă” de ecologizare pe Valea Arieșului, în Apuseni. Amploarea dezastrului ecologic de pe Valea Arieșului i-a surprins chiar și pe voluntarii care au organizat o acțiune de ecologizare, vineri și sâmbătă, în zona Bistra. 

Președintele Asociației Apuseni Spirit, Radu Stoica a făcut vineri un apel la autorități și la oameni pentru a lua atitudine și a stopa dezastrul.

„Astăzi (n.r. vineri, 15 martie) fac parte, alături de Tom Cruise, din filmul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Expoziție de carte și obiecte ce au aparținut lui Mihai Eminescu și Veronicăi Micle, prezentată la Alba Iulia

Publicat

expoziție de carte și obiecte ce au aparținut lui mihai

Expoziție de carte și obiecte ce au aparținut lui Mihai Eminescu și Veronicăi Micle. La Alba Iulia vor fi prezentate începând de joi, 21 martie, cărți și obiecte ce au aparținut lui Mihai Eminescu și Veronicăi Micle.

Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Cetatea Alba Carolina va găzdui  expoziția „Eminescu-omul”. 

Expoziția, organizată în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române Iași, va putea fi vizitată în perioada 21 martie – 21…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe