Connect with us

EVENIMENT

Accident în Ploiești: Un autoturism a intrat într-o casă după ce a fost lovit de o altă maşină

Publicat

O maşină a intrat în zidul unei case după ce a fost implicată, vineri dimineaţă, într-un accident pe strada Băicoi din municipiul Ploieşti, nefiind înregistrate victime, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

„Din primele date se pare că un tânăr în vârstă de 25 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, nu ar fi respectat indicatorul ‘Oprire’ amplasat la intersecţia străzilor Băicoi cu Inoteşti, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil şi, ulterior, a ajuns in zidul construcţiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, o persoană a fost asistată medical la faţa locului, dar a refuzat transportul la spital. AGERPRES

FOTO: Accident MORTAL pe Autostrada A1. Un bărbat a murit și alte șase persoane au fost rănite. Coliziune între un microbuz, un TIR și un autoturism

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Cum este amenajată o trecere de pietoni într-o comună de lângă Alba Iulia. Obstacol pentru trecători

Publicat

foto Știrea ta: cum este amenajată o trecere de pietoni

O trecere de pietoni amenajată într-o comună de lângă Alba Iulia pune la încercare atenția trecătorilor. Situația a fost semnalată de o cititoare Alba24.

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV FOTO. Candidată clujeancă la alegerile locale dintr-un oraș irlandez: Mulți irlandezi trăiesc de pe o zi pe alta

Publicat

nicoleta chiorean 1000x600.jpg

Nicoleta Chiorean, o clujeancă stabilită în Irlanda, va candida la alegerile locale pentru Consiliul Județean Carlow care vor avea loc în 7 iunie, în aceeași zi cu cele europarlamentare. 

Nicoleta Chiorean, o clujeancă de 44 de ani care a emigrat în Irlanda în urmă cu peste două decenii, va candida pentru șefia Consiliului Județean Carlow. Ea locuiește în orașul cu același nume, reședință de județ, cu o populație de circa 20.000 de locuitori și aflat la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte segmente de autostradă. Zonele în care se fac lucrări

Publicat

restricții de circulație pe a1 sebeș sibiu și pe alte segmente

CNAIR anunță restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte segmente de autostradă. Se lucrează în mai multe zone. Șoferilor le este recomandată atenție în trafic.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Mențiune și premiu special pentru elevi din Alba la Concursul Național de Lectură și Interpretare “Ionel Teodoreanu”

Publicat

foto: mențiune și premiu special pentru elevi din alba la

Lotul județului Alba a obținut rezultate notabile la Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare “Ionel Teodoreanu”, desfășurat la Iași. Elevii s-au întors acasă cu o mențiune și un premiu special.

  • Petru Joldeș – Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Alba Iulia
  • Maia Mihu – Școala Gimnazilă...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe