Connect with us

EVENIMENT

Accident într-o intersecție din Mediaș. Un bărbat a fost transportat la spital

Publicat

ambulanta 5 e1608302177417.jpeg
Arhivă foto

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc, marți dimineață într-o intersecție din Mediaș, județul Sibiu. În accident au fost implicate o bicicletă și o mașină.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident produs la intersecția străzilor Moșnei cu Angărul de Jos.

Din primele cercetări rezultă că un bărbat în vârstă de 59 de ani, în timp ce conducea o bicicletă pe strada Angărul de Jos, a pătruns în intersecția cu strada Moșnei fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, ambii localnici.

Biciclistul a fost transportat la spital conștient.

În cauză, s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Potrivit ISU Sibiu, bărbatul în vârstă de 59 de ani conștient care a fost transportat la CPU Mediaș cu dureri lombare și traumatism cranio-cerebral.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Modernizarea unor străzi din zona cartierului Arex din Alba Iulia. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost lansată

Publicat

modernizarea unor străzi din zona cartierului arex din alba iulia.

Modernizarea unor străzi din zona cartierului Arex din Alba Iulia. Șapte străzi aflate în zona cartierului Arex din municipiul Alba Iulia urmează să fie asfaltate și modernizate printr-o investiție de peste 26,6 milioane de lei. Este vorba despre străzile Emil Racoviță, Grigore Antipa, Petre Ispirescu, Dimitrie Bolintineanu, Simion Mândrescu, Alexandru Odobescu, și Arieșului. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe 28 martie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Țigările electronice nu vor mai putea fi VÂNDUTE minorilor. Unde este INTERZIS fumatul

Publicat

wild vibes 1rnpg7tet s unsplash scaled e1711565105263.jpg

Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care vânzarea țigărilor electronice către minori este interzisă. Actul normativ modifică și completează Legea nr. 201/2016 și Legea nr. 349/2002.

Noua legislație extinde interzicerea vânzării către tinerii cu vârsta sub 18 ani și interzicerea comercializării prin automate pentru:

– ţigaretele electronice
– flacoanele de reumplere pentru ţigarete
– dispozitivele electronice pentru încălzirea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Volei Alba Blaj s-a calificat în semifinalele campionatului național de volei feminin, pentru a zecea oară consecutiv

Publicat

volei alba blaj s a calificat în semifinalele campionatului național de

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat joi în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin, după ce a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-0 (28-26, 25-21, 25-21), în deplasare, în primul tur la play-off-ului.

„Pentru a 10-a oară consecutiv în semifinalele campionatului! Asta da valoare! Ce dă Blajul! Mergem mai departe! Felicit CSM Volei Alba Blaj pentru calificarea în semifinalele campionatului!

Astăzi am obținut o victorie meritată, într-un meci greu, cu mult suspans, mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Familia Jurjiu din Alba Iulia s-a calificat în semifinală la emisiunea „Ce spun românii”. Au câștigat toate cele trei etape

Publicat

familia jurjiu din alba iulia s a calificat în semifinală la

Familia Jurjiu din Alba Iulia s-a calificat în semifinală la emisiunea „Ce spun românii” de la ProTV. Familia Jurjiu din Alba Iulia a demonstrat un nivel excepțional de abilități în cadrul emisiunii „Ce spun românii” de la ProTV. Au reușit să câștige consecutiv toate cele trei etape ale competiției, acumulând un total de 1.230 de puncte.

În prima etapă, au obținut un punctaj de 374 de puncte, continuând să impresioneze în etapa a doua cu 389 de puncte. În etapa a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe