Connect with us

EVENIMENT

Accident la Noșlac: Un bărbat s-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina

Publicat

ipj alba: 25 de infracțiuni sau contravenții documentate de polițiștii

Accident la Noșlac: Un bărbat s-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina, au transmis duminică reprezentanții IPJ Alba. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mai mulți clujeni vor putea beneficia de programul „Alimente”. Valoarea tichetului va crește și ea

Publicat

card alimente1 facebook.jpg

Crește cuantumul ajutorului oferit de administrația locală prin programul social „Alimente”, dar și numărul beneficiarilor. Nivelul propus al veniturilor pentru acordarea sumei ajunge la 2.600 lei/lună.

Consilierii locali vor dezbate, în ședința de marți, 25 iunie, un proiect de hotărâre ce prevede, pe de o parte, creșterea sumei oferite prin programul „Alimente”, și creșterea nivelului propus al veniturilor nete lunare până la care se poate acorda, de pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce riști dacă găsești un telefon mobil pe o bancă și nu îl duci la poliție. Cazul unei femei din Blaj, cercetată de autorități

Publicat

adolescent din alba iulia, cercetat pentru furtul unui telefon scump

Ce riști dacă găsești un telefon mobil pe bancă și nu îl duci la poliție. Răspunsul la întrebare l-a primit o femeie din Blaj, chiar de la autorități. Mai exact de la organele de urmărire penală care i-au făcut un dosar penal. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat arestat la Huedin pentru că și-a înjunghiat mama de 80 de ani

Publicat

cutit bun e1662033016229.jpg

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin – Secția 8 Poliție Rurală Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 56 de ani, din Huedin, cercetat sub aspectul infracțiunii de violență în familie.

Oamenii legii au fost sesizați de către o femeie, de 80 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa din orașul Huedin, fiul acesteia ar fi devenit violent în contextul unor discuții contradictorii,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Totul despre căruciorul 2 în 1 – Top 3 funcții ce merită luate în considerare (P)

Publicat

totul despre căruciorul 2 în 1 – top 3 funcții

Aveți un nou membru în familie și vă doriți să îi achiziționați un căruț perfect, dar nu știți de unde să începeți? Ori, poate doriți să faceți cadou un asemenea produs și, din nou, varietatea de pe piață vă copleșește? Ei bine, aflați că acest articol vă este dedicat.

Citește mai departe