Connect with us

EVENIMENT

Accident mortal în Ilfov: Un bărbat a murit și un altul a fost grav rănit, după ce s-au izbit VIOLENT cu mașina de un copac

Publicat

Un bărbat și-a pierdut viața și un altul a fost rănit grav, în urma unui accident cumplit petrecut sâmbătă, în comuna Domnești din județul Ilfov.

Din primele informații, se pare că, într-o curbă periculoasă, șoferul, un bărbat de 60 de ani, a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit puternic de un copac aflat pe marginea drumului. Potrivit unor surse din anchetă, se pare că în momentul impactului mașina rula cu viteză de peste 100 kilometri/ oră.

În urma impactului extrem de violent, șoferul a murit pe loc, iar un bărbat de 41 de ani, pasager pe ocul din dreapta, a fost grav rănit, fiind nevoie deintervenția unui elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgență la spital.

Pompierii s-au chinuit aproape o oră pentru scoaterea celor două victime dintre fiarele contorsionate ale mașinii.  Autoturismul a fost distrus în proporţie de 90%.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Program pentru Dezvoltarea Armonioasă a Bebelușului (0-1an) la Centrul Maria Beatrice, Alba Iulia (P)

Publicat

program pentru dezvoltarea armonioasă a bebelușului (0 1an) la centrul maria

De la naștere, bebelușii sunt luați în evidență de către un medic pediatru, care urmărește de exemplu, creșterea în greutate, lungime, imunizarea și alimentația.

Este esențial să monitorizăm îndeaproape și aspecte legate de mobilitate, dezvoltare musculară și osoasă, deoarece astfel pot depista din timp tulburările și deformările care pot apărea fie la naștere, fie pe parcursul creșterii.

Telefon: 0764 732…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Investiții în educație fără precedent în istoria Clujului! Lucrări în derulare în valoare de 206 milioane de euro

Publicat

liceul octavian stroia 2.jpeg

Administrația locală desfășoară lucrări la școli, creșe și grădinițe în valoare de 206 milioane euro. Este vorba despre o investiție în educație fără precedent în istoria Clujului, potrivit primarului Emil Boc.

Valoarea totală a lucrărilor care se execută, respectiv care au contractele semnate pentru infrastructură educațională este de 206 milioane euro, la nivelul municipiului Cluj-Napoca.

100 de milioane de euro, investiții în educație în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Câte cereri de recalculare a pensiilor au fost depuse: Răspunsul șefului Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu

Publicat

când intră pensiile în martie 2024, pe card și prin

Câte cereri de recalculare a pensiilor au fost depuse? Răspunsul a venit de la șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, într-o conferință de presă care a avut loc marți. 

Ar fi vorba despre un număr de 62.600 cereri de revizuire a deciziilor de recalculare a pensiilor care au fost depuse la casele teritoriale de pensii.

2.853 de decizii urmează a fi revizuite în cel mai scurt timp, respectiv 0,062% din totalul celor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 200 de mașini verificate în trafic în Alba, în ultimele 24 de ore. Amenzile date de polițiști și jandarmi

Publicat

peste 200 de mașini verificate în trafic în alba, în

Peste 200 de mașini au fost verificate în trafic, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile în sistem integrat.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 363 verificări de persoane și 233 de verificări de autovehicule, transmite IPJ Alba.

Au fost constatate 106 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe