Connect with us

EVENIMENT

Accident mortal într-o fostă tabără şcolară din Gura Humorului. Tavanul unei căsuţe a căzut peste un om

Publicat

accident autostrada

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat, luni, în fosta tabără pentru elevi din oraşul Gura Humorului, după ce bucăţi dintr-o căsuţă de vacanţă dezafectată s-au prăbuşit peste el, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenţie din Gura Humorului cu un modul SMURD, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă, sprijiniţi de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Victima a fost extrasă de pompierii militari de sub dărâmături în stare de inconştienţă, s-au efectuat manevre de resuscitare fără răspuns şi s-a declarat decesul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că Poliţia efectuează cercetări în caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CFR Călători: Programul trenurilor în minivacanța de 1 Mai și Paște. Se SUPLIMENTEAZĂ garnituri

Publicat

tren elec.jpg

Cu prilejul minivacanței de 1 Mai și Paște, pentru facilitarea deplasării pasagerilor spre destinațiile de vacanță, dar și spre domiciliu pentru a fi alături de cei dragi de sfintele sărbători de Paște, CFR Călători va asigura un program de transport special.

„În perioada minivacanței 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, pasagerii au în plus faţă de trenurile existente în programul obișnuit de circulaţie mai multe legături spre Constanţa și staţiunile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Jandarmii din Alba vor verifica respectarea prohibiției la pescuit. Ce amenzi riscă cei ce încalcă legea

Publicat

jandarmii din alba vor verifica respectarea prohibiției la pescuit. ce

Jandarmii din Alba vor verifica respectarea prohibiției la pescuit. Reprezentanții instituției au atras atenția asupra faptului că începând cu data de 9 aprilie, a început prohibiţia generală a pescuitului în România în toate apele naturale, potrivit ordinului Ministerului Agriculturii şi Ministerul Mediului.

În acest sens, Jandarmeria Alba va desfășura mai multe acțiuni de verificare. Jandarmii îi îndemnă pe cetățeni să respecte măsurile dispuse de autorități în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbatul din Alba care a ascuns cadavrul tatălui în frigider a scăpat de o condamnare penală. Cazul care a îngrozit o comunitate

Publicat

bărbatul din alba care a ascuns cadavrul tatălui în frigider

Bărbatul din Galda de Jos care a ascuns cadavrul tatălui său în frigider a scăpat de acuzațiile penale. După ce a fost trimis în judecată în 2023, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au încetat procesul penal față de bărbat.

Mai exact pentru fapta petrecută în 2018, a interventit prescripția, în luna decembrie a anului 2023.

În data de 10 aprilie 2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dispus încetarea procesului verbal pentru profanare de cadavre sau morminte….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Claudiu Târziu (AUR): „A include în Carta drepturilor fundamentale așa-zisul drept la avort este o oroare fără mărgini”

Publicat

claudiu tarziu dezbatere 1.jpg

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, Claudiu Târziu, a reacționat foarte dur față de votul din 11 aprilie din Parlamentul European, privind includerea, în Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, a dreptului la avort.

”O oroare fără margini a fost votată de 336 de nesăbuiți ai extremei-stângi și așa-zis liberali. Din partea României, reprezentanții PSD, USR și REPER au fost cei care s-au declarat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe