Connect with us

EVENIMENT

Accident MORTAL într-o localitate din Brăila. Un tânăr aflat pe trotuar a murit după ce a fost lovit în plin de o mașină condusă de un alt tânăr. Șoferul era băut

Publicat

Arhivă foto

Un șofer beat din județul Brăila a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina un tânar aflat pe trotuar. Victima a murit la spital.

Potrivit IPJ Brăila, accidentul a avut loc luni, în localitatea Batogu. Polițiștii au stabilit că, un tânăr în vârstă de 19 de ani, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, a părăsit șoseaua și a lovit o persoană, în vârstă de 27 de ani.

Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a decedat. Polițiștii au aflat că șoferul era beat.

„Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au anunțat reprezentanții IPJ.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și ucidere din culpă.

sursa: mediafax.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Înscrieri grădiniță sau creșă în 2024. Calendar oficial cu perioada pentru depunerea cererilor. Ce trebuie să știe părinții

Publicat

Înscrieri grădiniță sau creșă în 2024. calendar oficial cu perioada

Înscrieri grădiniță sau creșă în 2024. Calendar cu perioada pentru depunerea cererilor a fost publicat în Monitorul Oficial. Sunt schimbări față de datele prezentate de Ministerul Educației în etapa de consultare publică.

Potrivit calendarului oficial, cererile pentru înscrierea la creșă sau grădiniță, pentru prima oară, se depun în perioada:

  • 27 mai – 14 iunie

Reînscrierile copiilor care au mai frecventat grădinița sau creșa se fac în perioada

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Dan Tarcea: Șantierele de la metrou și centura metropolitană vor începe anul acesta

Publicat

tarcea bun.jpg

O discuție cu viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, este plină de „tehnicalități” administrative. Cînd crezi că l-ai prins cu cu o inadvertență, o lucrare întîrziată sau o revendicare legitimă a comunității pe care Primăria pare că a omis-o sau a neglijat-o, Dan Tarcea îți explică cu răbdare și aplicat că problemele trebuie nuanțate, că administrația unui oraș precum Cluj-Napoca e un mecanism greoi și sofisticat, nu o forță de reacție rapidă sau un serviciu de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alocația de stat pentru copii. Modificări de stabilire și plată a banilor, aprobate de Senat. Ce se schimbă

Publicat

alocația de stat pentru copii. modificări de stabilire și plată

Alocația de stat pentru copii. Modificări de legislație au fost aprobate luni de Senat. Acestea se referă la dreptul la alocație și plata acesteia.

Potrivit actului normativ, dreptul la alocaţia de stat pentru copii se stabileşte începând cu data naşterii copilului. Plata drepturilor se face proporţional începând cu luna următoare depunerii cererii.

Proiectul, iniţiat de PSD, a fost adoptat tacit de Senat, în 25 martie.

„Ţinând cont de prevederile constituţionale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Porcul ne poate salva nu numai de Crăciun. Rinichi de porc transplantat la un pacient

Publicat

porc bun e1657364346297.jpg

O echipă de chirurgi americani a transplantat rinichiul de la un porc modificat genetic la un pacient în viaţă, o premieră care reprezintă un nou pas către o potenţială soluţie la deficitul cronic de donări de organe, a anunţat joi un spital american, relatează AFP, transmite Agerpres.

Pacientul, în vârstă de 62 de ani, se ‘recuperează bine’ după operaţia care a avut loc în urmă cu mai puţin de o săptămână, a declarat într-un comunicat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe