Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Accident MORTAL într-o localitate din Neamț. Patru victime dintre care una decedată

Publicat

acc mortal neamt

Un accident rutier mortal a avut loc, duminică seară în localitatea Gâdinți, județul Neamț. O persoană a murit și alte trei au fost rănite după impactul dintre o autoplatformă și un autoturism.

Potrivit IPJ Neamț, la data de 14 august 2022, în  jurul orei 20.10, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția Drumului Național 15D cu Drumul Județean 207D, în Gâdinți.

UPDATE 2: Accident mortal în localitatea Gâdinți – Neamț: Cum s-a produs accidentul

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 37 de ani, din Galați, conducea o autoplatformă, pe sectorul de drum anterior menționat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Poiana Teiului.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 59 de ani, din Petru Vodă, pasager în autoturism, rănirea conducătorului autoturismului și a altor două persoane de 24, respectiv 34 de ani, ambele din Galați, pasagere în autoplatformă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment rutier.”

La acest moment traficul este reluat.

UPDATE: Accident mortal în localitatea Gâdinți – Neamț: Precizările pompierilor

„Evenimentul rutier s-a produs pe DJ 207 D între un autoturism și o autoplatformă ce transporta o autoutilitară, în care se aflau cinci persoane.

La sosirea forțelor de intervenție patru persoane erau evacuate, iar o persoană era încarcerată în autoturism. Trei persoane,  doi bărbați și o femeie, au fost preluate și transportate la CPU Roman de echipajele SAJ și SMURD.

neamt acc mortal

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat,  pasager în autoturism. Din păcate, bărbatul nu  prezenta semne vitale.

Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.”

Din datele preliminare coliziunea s-a produs între un camion și un autoturism .

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei persoane și rănirea altor trei.

Traficul rutier este oprit.

Stire in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Au sosit primele BERZE la Vlaha, în Cluj

Publicat

berze vlaha.jpeg

Au sosit primele berze la Vlaha, în jud. Cluj. Luni dimineață, prima barză a „aterizat” în cuib. După masă au mai survolat cuibul aproximativ 10 berze. Două dintre ele au „monopolizat” cuibul și a avut loc și prima împerechere din acest an.

„În dimineața zilei de luni, 18 martie, în cuibul de berze de la Vlaha și-a făcut apariția prima barză. Potrivit imaginilor time-lapse, aceasta a aterizat pe cuib la 7:47, dar l-a și părăsit la 7:55. Nu a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro a STAGNAT la 4,97 lei

Publicat

euro ok e1652428074514.jpg

Leul a rămas principalul instrument utilizat de BNR pentru a ține inflația sub control, și rămâne cea mai stabilă monedă din regiune, în condițiile în care politica fiscală PSDNL rămâne una imprevizibilă.

Acest fapt este atestat de Eurostat care a anunțat că prețurile din februarie s-au majorat cu 7,1%, în timp ce inflația din zona euro s-au comprimat la 2,8%.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro a STAGNAT la 4,97 lei

Luni, cursul euro a crescut marginal de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat de 50 de ani a MURIT la volan în urma unui stop cardiac, la Dumbrava

Publicat

ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Un bărbat de 50 de ani a murit la volan în urma unui stop cardiac, la Dumbrava, în jud. Cluj. Pompierii de la ISU Cluj i-au aplicat manevre de resuscitare timp de o oră însă fără succes.

„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit în această seară, alături de două echipaje SAJ, pentru aplicarea manevrelor de resuscitare unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a suferit un stop cardio respirator în timp ce se afla la volan.

Un bărbat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Taxele de şcolarizare nu vor mai putea fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii

Publicat

taxele de şcolarizare nu vor mai putea fi modificate de

Taxele de şcolarizare nu vor mai putea fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii, pentru aceeaşi promoţie de studenţi. 

Plenul Senatului a adoptat luni, ca for decizional, un proiect ce propune ca taxele de şcolarizare să fie comunicate candidaţilor din timp şi să nu poată fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii, pentru aceeaşi promoţie de studenţi.

„Această modificare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe