Connect with us

EVENIMENT

Accident mortal pe DJ 653, în județul Olt. Un bărbat a murit după impactul dintre două mașini

Publicat

Arhivă foto

Un accident mortal a avut loc, vineri la amiază, pe DJ 653, în județul Olt. Un bărbat a murit după impactul dintre două mașini.

Potrivit IPJ Olt, la data de 23 iulie, ora 12.10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 653, în comuna Valea Mare, sat Recea.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment, pe Drumul Județean 653, din afara localității Valea Mare, au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii.

Conform sursei citate, un autoturism era condus de un bărbat de 64 de ani, din municipiul Slatina, iar celălalt de o femeie de 21 de ani, din comuna Perieți, județul Olt.

În urma coliziuni, șoferul, de 64 de ani, a decedat.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Aceasta nu a necesitat îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Protest la Serviciul Județean Alba al Arhivelor Naționale. Angajații au intrat în grevă timp de o oră

Publicat

foto: protest la serviciul județean alba al arhivelor naționale. angajații

Angajații Serviciului Județean Alba al Arhivelor Naționale au decis vineri să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul între orele 9:30 și 10:30. 

”Angajații din Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba, alături de colegii din toată țara, își exprimă profunda nemulțumire față de discriminarea salarială și nedreptatea cu care se confruntă în comparație cu colegii lor din alte instituții județene” au transmis…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV. Alexandra, polițista anului 2023 la Cluj. De la jurnalism la poliție

Publicat

ale 1 1000x600.jpeg

Alexandra Tomoiag, inspector de poliție la Secția 7 Poliție Rurală Gherla, este ”polițistul anului 2023”, titlu primit din partea IPJ Cluj. Tânăra a lucrat la un radio din Dej încă în perioada liceului, a absolvit Jurnalistica la UBB Cluj-Napoca și un master, și se pregătea pentru o carieră în presă, dar viața avea alte planuri, astfel că de la jurnalism a ales o carieră în poliție, fiind pasionată de meserie.

Alexandra a povestit pentru Cluj24 cum a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Infotrafic: Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și în alte zone din țară. Se fac lucrări pe mai multe tronsoane

Publicat

infotrafic: restricții de circulație pe a1 sebeș sibiu și în alte

CNAIR și Poliția anunță restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă din țară, valabile vineri, 17 mai. Se fac lucrări de reparații la carosabil. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență.

Restricții de circulație A1 Sebeș-Sibiu

  • km 304- 306, Sebeș (Alba), până la ora 17.00 – lucrări de reparații rosturi de dilatare pod+demontare panouri; banda de urgență și banda unu sunt restricționate; se circulă pe banda doi
  • km…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare meteo Cod Galben de vânt puternic în Alba și alte județe din țară, până la ora 23.00. Zonele vizate

Publicat

atenționare meteo cod galben de vânt puternic în alba și

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționare Cod Galben de vânt puternic. Aceasta este valabilă în Alba și alte județe din țară, până la ora 23.00.

În Alba, este vizată zona montană din sud (Munții Șureanu), dar intensificări ale vântului sunt semnalate și în restul județului.

Vremea până în 17 iunie. Variații mari de temperatură și perioade cu ploi sau furtuni. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Atenționaremeteo Cod Galben de vânt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe