Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Accident MORTAL pe DJ 678, în județul Vâlcea. Un bărbat a murit după impactul dintre două mașini și un utilaj

Publicat

Un accident mortal s-a produs marți dimineață pe DJ 678, în județul Vâlcea. Un bărbat a murit după coliziunea dintre două mașini și un utilaj.

Potrivit IPJ Vâlcea, marți dimineață, în jurul orei 05:55, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că a avut loc un eveniment rutier.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Camion încărcat cu role de plastic, răsturnat în afara drumului, în Vâlcea. Șoferul, transportat la spital

UPDATE 1: Potrivit ISU Vâlcea, pompierii militari au fost solicitați pentru un accident rutier în comuna Galicea, sat Cocorul. în urma impactului au rezultat două victime din două autoturisme.

O persoană a fost încarcerată, iar cealaltă sângera.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, iar SAJ cu o ambulanță.

Persoana încarcerată a decedat.

Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că pe DJ 678, în localitatea Galicea, un conducător auto ar fi intrat în coliziune cu un utilaj nesemnalizat, parcat pe partea carosabilă, moment în care ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers, lovind frontal un alt autoturism.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului care a lovit utilajul și rănirea ușoară a celuilalt conducător auto.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a transportat persoana rănită ușor la spital, iar persoana decedată urmând să fie transportată la medicina legală în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Incendiu pe strada Uliului din Cluj-Napoca la o casă cu 3 etaje. Pompierii au stabilit cauza izbucnirii focului

Publicat

uliul 1.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unei case de locuit de pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca.

”La fața locului s-au deplasat patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, unde au găsit acoperișul imobilului cu 3 nivele cuprins de flăcări pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Intervenție de peste 2 ore pe strada…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesajul mitropolitului Clujului, IPS Andrei, la începutul Postului Paștilor: Postul Mare este o ȘANSĂ

Publicat

329028010 219100747295926 1833519724830786963 n.jpg

ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, a adresat credincioșilor un mesaj la începutul Postului Paștilor, Postul Mare.

„Luni, 18 martie 2024, începem Postul Paștilor. Unora li se pare o mare greutate postirea. De fapt, postirea pe măsura puterii fiecăruia este o șansă. Cu pântecele plin nu poți cugeta la cele dumnezeiești.

Cei sănătoși postim toate cele șapte săptămâni din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horoscop 18-24 martie 2024: Relații personale, comunicare și tensiuni în familie. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

Publicat

horoscop 18 24 martie 2024: relații personale, comunicare și tensiuni în

Horoscop 18-24 martie 2024: relații personale, comunicare și tensiuni în familie. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscopul are 12 semne zodiacale, fiecare asociat cu un anumit interval de date în calendarul anului.

Cele 12 semne zodiacale sunt: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste, schimbări importante și luni…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Balul Operei Cluj-Napoca: Muzică de calitate, invitați de marcă, ținute de gală, dans și decoruri impresionante

Publicat

balul 3.jpeg

Ediția 2024 a evenimentului monden al anului, Balul Operei, a avut loc, sâmbătă seara, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, la eveniment fiind prezentă și Raluca Turcan, ministrul Culturii. 

Au urcat pe scenă invitați speciali, precum tenorul Stephen Costello, soprana Ekaterina Siurina, saxofonistul Federico Mondelci, alături de Orchestra și Ansamblul de Balet ale Operei Române clujene, sub bagheta sirijorului invitat Constantine Orbelian, director…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe