Connect with us

EVENIMENT

Accident mortal pe DN 7, în județul Hunedoara. Un bărbat a decedat și alte trei persoane, printre care și un copil, au fost rănite

Publicat

accident

Un accident mortal a avut loc, duminică după-amiaza, pe DN 7, în zona localității Câmpuri Surduc din județul Hunedoara. În urma impactului puternic dintre două autoturisme, un bărbat a decedat și alte trei persoane, printre care și un copil de 4 ani, au fost rănite. 

accident

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 25.08.2019, ora 15:50, polițiștii au fost sesizati prin intermediul serviciului de urgență 112, cu privire la faptul că, pe DN7, pe raza localității Câmpuri Surduc, a avut loc un accident de circulație.

Polițiștii ajunsi la fata locului au constatat că un bărbat in vârstă de 70 de ani, din județul Sibiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personală din direcția Arad spre Deva, a pătruns pe contrasens și a acroșat un alt autoturism, care circula regulamentar, condus de un bărbat in vârstă de 31 de ani de cetățenie germană.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto care a pătruns pe contrasens și rănirea altor trei persoane, doi adulți si un minor in vârstă de 4 ani, toți pasageri în autoturismul condus de șoferul vinovat.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de ucidere din culpa si vătămare corporală din culpă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ministerul Finanțelor MODIFICĂ forma de sancționare în cazul e-Factura. De când vor fi aplicate AMENZI

Publicat

1711473031 e factura.png

Ministerul Finanțelor modifică forma de sancționare în cazul e-Factura. Acesta vrea să prelungească perioada pentru neaplicarea amenzilor, pentru cei care nu folosesc Ro e-Factura. Mai exact, perioada va fi extinsă până la 31 mai. 

Asta însemană că cei care nu transmit  facturile în sistemul RO e-Factura vor fi sancționați de la 1 iunie. Momentan este vorba despre un proiect de lege ce va fi adoptat în cursul acestei săptămâni, scrie
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri: ce adeverință trebuie. Precizările Casei de Pensii Alba

Publicat

pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri: ce

Pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri. Casa Județeană de Pensii Alba a transmis marți precizări cu privire la depunerea documentelor care atestă realizarea sporurilor/veniturilor nepermanente și a veniturilor lunare brute, care pot fi valorificate conform prevederilor Legii nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii. 

Legea nr. 360/2023 prevede că în termen de 6 luni de la intrarea în vigoare, pensiile stabilite conform legislației anterioare și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atletul din Cugir, Vasile Hârjoc, a obținut un nou record pentru România, la Campionatul European din Polonia

Publicat

atletul din cugir, vasile hârjoc, a obținut un nou record

Atletul din Cugir, Vasile Hârjoc, a participat recent în Polonia, la ”European Masters Athletics Championships Indoor 2024 ”. Acesta a stabilit și un nou record pentru România. Campionatul a avut loc în perioada 17-23 martie 2024. La eveniment au participat peste 3.200 de sportivi. 

Performanța atletului a fost făcută publică de reprezentații Primăriei Cugir, într-o postare pe Facebook.

La proba de 3000 m individual, în sală, Vasile Hârjoc legitimat la CS Metalurgistul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajări la Spitalul de Urgență Cluj. Ce fel de personal caută. Contracte pe perioadă nedeterminată

Publicat

1711469877 spital urgenta cluj.jpg

Spitalul de Urgență Cluj anunță că face noi angajări. Unitatea sanitară scoate la concurs mai multe posturi de personal medical, auxiliar, TESA, dar și pentru muncitori.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Cluj posturile sunt pe perioadă nedeterminată.

Angajări la Spitalul de Urgență Cluj. Ce fel de personal caută. Contracte pe perioadă nedeterminată

Cel mai mare spital din Cluj angajează nu doar personal medical, ci și personal…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe