Connect with us

EVENIMENT

Accident mortal pe DN6 Timișoara: Un mort și trei răniți, după o coliziune între un autoturism şi două motociclete

Publicat

sursa foto: Arhiva

O persoană a decedat și alte trei au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma coliziunii dintre un autoturism şi două motociclete, pe DN6 Timişoara – Sânnicolau Mare, a informat Centrul Infotrafic al IGPR.

Una dintre cele patru persoane implicate în accidentul care a avut loc duminică seara, pe raza localităţii Şandra, a decedat, între răniţi aflându-se şi doi minori care au fost transportaţi la spital, a informat IPJ Timiş.

„Şoferul unui autoturism care se deplasa dintre Timişoara spre Cenad, pe DN 6, la ieşirea din localitatea Şandra s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu doi motociclişti care circulau pe sensul opus. În urma impactului, un motociclist a decedat, celălalt a fost transportat la spital în stare gravă, iar doi băieţi de 12 şi 14 ani, care se aflau în autoturism, au suferit răni uşoare, fiind şi ei transportaţi la spital. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, Alexandra Petrovici. AGERPRES

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Acțiune de ecologizare pe valea Ighielului. Voluntarii au reușit să curețe aproape 9 kilometri de albie a râului

Publicat

foto: acțiune de ecologizare pe valea ighielului. voluntarii au reușit

Locuitori din Ighiel și Alba Iulia au derulat în weekend o acțiune de ecologizare a văii Ighielului.

Aceasta a fost organizată sub deviza „Apă curată, pentru o viață sănătoasă”, de către Grupul de Inițiativă Ighiel în colaborare cu Parohia Ortodoxă.

S-au mobilizat oameni de toate vârstele, care, într-un efort comun, au reușit să curețe aproximativ 9 kilometri de albie a râului, de la Lacul Iezer până la intrarea în Ighiel.

Această inițiativă, care a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Una dintre cele mai mari companii din Alba Iulia și-a cerut insolvența. TBL are 800 de angajați și o cifră de afaceri uriașă

Publicat

una dintre cele mai mari companii din alba iulia și a

Una dintre cele mai mari companii din Alba Iulia și-a cerut insolvența în instanță. Este vorba despre Total Business Land SRL (TBL), care are, în prezent, potrivit siteului propriu, peste 800 de angajați în toată țara. 

Secția a II-a a Tribunalului Alba a admis, în urmă cu câteva zile, cererea companiei și a numit un administrator special. Este vorba despre RTZ & Partners SPRL Filiala Alba.

Înainte de pronunțarea deciziei, și CEC Bank a formulat o cerere de insolvență…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mircea Abrudean, la Porțile de Fier, la inaugurarea unei liniii electrice aeriene: O soluție inteligentă și ecologică

Publicat

ener 1.jpg

CNTEE Transelectrica, companie aflată în portofoliul Secretariatul General al Guvernului, a organizat ieri seară, la sediul SET Porțile de Fier I, Ceremonia de inaugurare a Proiectului de construire a Liniei Electrice Aeriene de 400kV Porțile de Fier – (Anina) – Reșița.

Proiectul reprezintă o investiție de peste 150 de milioane de lei, cu o lungime totală de 117 km și, corelat cu retehnologizarea Stației Electrice de Transformare Reșița care va face posibilă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Controale în trafic: Polițiștii din Alba au reținut 7 permise și 4 certificate de înmatriculare

Publicat

controale în trafic: polițiștii din alba au reținut 7 permise

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 389 de persoane și au fost verificate 251 de autovehicule, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Au fost constatate 179 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe