Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident pe DN 11 în județul Bacău. Două persoane rănite, după coliziunea frontală dintre două autoturisme

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident rutier produs luni, pe DN 11 Onești-Târgu Secuiesc, pe raza comunei Oituz, județul Bacău, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN11 Onești-Târgu Secuiesc, în apropierea localității Poiana Sărată din județul Bacău.

Conform primelor date a avut loc un impact frontal între două autoturisme, iar în urma impactului două persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Bacău, în urma accidentului au rezultat două victime, conștiente: o persoană cu traumatism toracic va fi transportată la CPU Onești de ambulanța SAJ și o persoană cu traumatism membru inferior va fi transportată la CPU Onești de ambulanta SMURD.

În urma evenimentului rutier, traficul a fost întrerupt în ambele direcții.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Colegiul Militar din Alba Iulia, locul II la Olimpiada sportului militar liceal. Rezultatele obținute de elevi

Publicat

foto: colegiul militar din alba iulia, locul ii la olimpiada

Colegiul Militar din Alba Iulia, locul II la Olimpiada sportului militar liceal. Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a clasat pe locul II la Olimpiada sportului militar liceal, după ce a obținut rezultate foarte bune atât la individual cât și în echipă la cele două etape ale competiției.

„Punctele acumulate atât în prima etapă a olimpiadei, desfășurată la Alba Iulia la disciplinele sportive orientare, șah și minifotbal și probele aplicativ-militare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Medic de familie din Cluj, SANCȚIONAT cu 6.000 de lei pentru eliberarea unui concediu medical de ÎNGRIJIRE a unui copil bolnav

Publicat

medic stetoscop e1617621147985.jpg

Un medic de familie din Cluj a fost sancționat de către Casa de Asigurări de Sănătate cu 6.000 de lei pentru că a eliberat un concediu medical pentru îngrijirea unui copil bolnav în condiții neconforme.

„Sanctiune de 6.000 lei pentru un medic de familie pentru eliberarea unui concediu medical de îngrijire copil bolnav!!! Motivul – adeverinta eliberata de angajator este neconformă. Nu pentru ca actul medical nu a fost corect, nu pentru asistenta medicala…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zeci de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți au rămas fără permis

Publicat

zeci de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan,

Zeci de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate în 17 aprilie, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 364 de persoane. Au fost verificate 236 de autovehicule.

Au fost constatate 122 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Percheziții ale polițiștilor din Alba, la aproape 3 ani de la tăierea ilegală a unor copaci. Bărbat reținut într-un dosar extins

Publicat

percheziții ale polițiștilor din alba, la aproape 3 ani de

Percheziții ale polițiștilor din Alba, la aproape 3 ani de la tăierea ilegală a unor copaci. Reprezentanții IPJ Alba au explicat că ancheta a fost extinsă în urma unui dosar care vizează fapte din 2021. Un bărbat a fost reținut, iar altul a fost plasat sub control judiciar. 

Polițiștii din Alba au derulat percheziții în legătură cu tăierea ilegală a 45 de copaci din fondul forestier național, zona Sebeș.

Acestea s-au desfășurat la Gura Râului, Sibiu. Au fost vizați…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe