Connect with us

EVENIMENT

Accident pe DN2 în județul Buzău. Un TIR a derapat. Ambele sensuri de mers sunt blocate. Trafic OPRIT

Publicat

politia noaptea e1608912223558.jpg
arhiva foto

Traficul este blocat, sâmbătă seară, pe DN2 în județul Buzău, după ce un TIR  a derapat și a rămas pe șosea, blocând ambele sensuri de mers.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 2, (E85), la ieșirea din localitatea Oreavu către mununicipiul Buzău.

Din primele informații, un TIR a derapat pe suprafața carosabilă, blocând ambele sensuri de mers.

În autovehicul se afla doar șoferul, un cetățean turc, care a ieșit singur din cabină. Acesta a suferit diferite leziuni, la prima vedere ușoare, primind îngrijiri medicale la fața locului.

”Se estimează reluarea traficului în 60 de minute”, a precizat sursa citată.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Persoană găsită carbonizată într-o centrală dezafectată din Piatra Neamț

Publicat

persoana carbonizata neamt

O persoană a fost găsită carbonizată, marți după-amiază, într-o centrală dezafectată din municipiul Piatra Neamț.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, la ora 18:58, pompierii au fost înștiințați de o un cetățean despre faptul că se observă o persoană care arde într-o centrală dezafectată, situată pe strada Progresului în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au identificat o persoană carbonizată.

persoana carbonizata neamt

Organele competente vor identifica persoana și cum s-a produs evenimentul.

Citește mai departe

EVENIMENT

ATENȚIE, ȘOFERI! Vizibilitate redusă pe DN 6, în Caraș-Severin

Publicat

ceata.1cuf674gy3 e1588315191237.jpg

Marți după-amiază se circulă în condiții de ceață și lapoviță pe DN 6, în Caraș-Severin, iar vizibilitatea este redusă.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române,  circulația se desfăşoară în condiţii de lapoviță și ceaţă, cu vizibilitate redusă sub 50 de metri, pe DN 6 între localitățile Armeniș și Sadova, județul Caraș-Severin.

„Recomandăm conducătorilor auto ca să reducă viteza, să mărească distanţa în deplasare și să folosească corespunzător luminile și să evite manevrele riscante!”, spun polițiștii.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Peste 70 de migranţi, descoperiţi la graniţă ascunşi în două camioane

Publicat

migranti ascunsi nadlac 3

Peste 70 de migranţi din Bangladesh, Nepal, India şi Siria au fost descoperiţi ascunşi în două camioane verificate la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere Frontierei Nădlac II.

Şoferii sunt un cetăţean turc şi unul român şi transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri, printre care materiale pentru amenajări exterioare şi profile metalice, pentru societăţi comerciale din Germania şi Elveţia.

migranti ascunsi nadlac 2

„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al celor două mijloace de transport. Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, în total, 72 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, colegii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Nepal, India şi Siria, unii dintre aceştia fiind intraţi legal în ţara noastră, iar alţii solicitanţi de azil.

migranti ascunsi nadlac 1

Persoanele depistate intenţionau să ajungă în mod fraudulos în diverse state din vestul Europei”, a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Cei doi şoferi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar străinii ascunşi în camioane sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Încep înscrierile pentru concursul de rezidenţiat din luna mai. Până când pot fi depuse dosarele

Publicat

medic pixabay e1616392220365.jpg

Miercuri, 29 martie 2023, vor începe înscrierie pentru sesiunea extraordinară a concursului de rezidențiat, anunță Ministerul Sănătății. Dosarele vor putea fi depuse până pe 12 aprilie 2023.

„Mâine (miercuri – n.r.), 29 martie 2023, se dă startul înscrierilor pentru sesiunea extraordinară a concursului de rezidenţiat.

Dosarele vor putea fi depuse până pe 12 aprilie 2023.

Concursul va avea loc în data de 14 mai şi va fi organizat în centrul universitar Bucureşti, pentru locurile şi posturile rămase neocupate la domeniul Medicină, în sesiunea 20 noiembrie 2022”, potrivit unui comunicat de presă.

Concursul va avea o durată de patru ore, în care trebuie rezolvate teste de tip grilă cu 200 de întrebări.

„Alegerea unui loc sau post va fi condiţionată de obţinerea unui punctaj minim de promovare de 60% din punctajul maxim obţinut. Publicaţia, Metodologia de concurs şi Lista locurilor şi posturilor disponibile sunt publicate pe pagina web: rezidentiat.ms.ro”, se arată în finalul comunicatului.

Sursa: MediaFax

Citește mai departe