Connect with us

EVENIMENT

Accident provocat de un șofer beat, la ieșire din municipiul Iași. Patru persoane au fost rănite

Publicat

ambulanta 5 e1608302177417.jpeg
Arhivă foto

Un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane a avut loc, vineri dimineață la ieșirea din municipiul Iași. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu mașina în două mașini parcate. Bărbatul era băut.

Potrivit IPJ Iași, la data de 19 august 2022, în jurul orei 05.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs la ieșirea din municipiul Iași.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism și două autovehicule parcate, iar în urma impactului 4 persoane din autoturism au fost rănite.

În urma testării șoferului autoturismului, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Marți, 7 mai: Vernisajul expoziției de pictură „Confesiuni cromatice” a pictorului Voicu Preja, la Primăria Sebeș

Publicat

marți, 7 mai: vernisajul expoziției de pictură „confesiuni cromatice” a

La Primăria municipiului Sebeș va avea loc marți, 7 mai, începând cu ora 17:00, vernisajul expoziției „Confesiuni cromatice” a pictorului sebeșean Voicu Preja.

Evenimentul aduce în atenția publicului lucrările unui talentat pictor local și are o dublă semnificație pentru autorul acestora:  este o expoziție personală și, în același timp,  aniversară, artistul împlinind de curând o frumoasă vârstă.

Voicu Preja abordează teme diverse, ca portretul, peisajul,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Comisia Națională de Prognoză anticipează o medie anuală de 5 lei/euro

Publicat

euro pixabay e1656523156731.jpg

Datele prezentate săptămâna trecută de Eurostat arată că zona a ieşit din recesiune în primul trimestru, după ce PIB-ul din primul trimestru a crescut cu 0,2%, după scăderea de 0,5% din ultimele trei luni ale anului trecut, ceea ce ar putea permite BCE să opereze luna viitoare prima operațiune de tăiere a dobânzilor.

Această evoluție este una pozitivă pentru economiile de la marginea zonei euro, care va permite creșterea exporturilor și va îmbunătăți…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi bărbați care au spart Catedrala Romano Catolică din Alba Iulia vor merge la închisoare. Cât au furat din cutia milei

Publicat

doi bărbați care au spart catedrala romano catolică din alba

Maigstrații Curții de Apel Alba Iulia au dat o sentință finală în cazul a doi hoți care au furat din Catedrala Romano Catolică. Este vorba despre doi bărbați care au spart catedrala pentru a fura din cutia milei. 

În data de 30 aprilie 2024, cei doi hoți și-au aflat pedeapsa finală. Mai exact, aceștia au făcut apel la decizia instanței de fond, Judecătoria Alba Iulia. 

Pe lângă catedrala catololică, aceștia au furat și din două căruțe aflate lângă Catedrala…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce este boala celiacă: simptome și tratament. Este diagnosticată corect după 6 – 10 ani de la apariția simptomelor

Publicat

ce este boala celiacă: simptome și tratament. este diagnosticată corect

Ce este boala celiacă: trebuie spus în primul rând că este una dintre cele mai subdiagnosticate afecțiuni din lume. Ajunge să fie identificată corect în medie între 6 și 10 ani de la apariția simptomelor.

De multe ori, aceste simptome se ascund sub cele ale altor boli, iar rezultatul este dezastruos pentru pacienți.

În țările cu sisteme sanitare dezvoltate, obiectivul privind identificarea mai rapidă a ei a avansat în lista de priorități.

În România, deși există…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe